EU audit plantenpaspoort | Aanmeldersoverleg 1 september gaat niet door
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
Newsletter Vegetables
 
 
Bezoeken OAPI om kennis kwekersrecht te vergroten
Van 13 t/m 17 juni en van 20 t/m 24 juni ontving Naktuinbouw twee Afrikaanse OAPI-delegaties. Het doel van deze twee bezoeken was het uitwisselen van kennis over het kwekersrecht en het technisch DUS-onderzoek.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Extra eisen aan planten vanwege Liriomyza (mineervlieg)
Wilt u kruidachtige planten of stekken verhandelen naar Ierland? Dan moet het materiaal voldoen aan extra eisen. Met deze eisen wil dit land voorkomen dat Liriomyza (mineervlieg) het land binnenkomt.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Naktuinbouw bezoekt Ethiopië
In Ethiopië hebben lokale boeren grote behoefte aan goed uienzaad van lokale OP-rassen. Een goed inspectiesysteem ontbreekt echter, waardoor er veel slechte kwaliteit op de markt is. SNV vroeg Naktuinbouw om haar kennis op het gebied van keuringen met de lokale overheid te delen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
EU audit plantenpaspoort
In maart voerde de EU een audit uit in Nederland gericht op de implementatie van het nieuwe plantenpaspoort. Naktuinbouw en alle andere keuringsdiensten waren nauw bij het programma betrokken. De NVWA coördineerde de audit. Het conceptrapport van de audit is recent verschenen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Steeds meer mogelijk met DNA
Eind april organiseerde Naktuinbouw voor de vierde keer een Kennispodium. Deze keer met het onderwerp Eigenschappen & Identiteit met DNA. Barbara Gravendeel en Hedwich Teunissen lichtten de mogelijkheden van DNA verder toe.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Aanmeldersoverleg op 1 september gaat niet door
Het aanmeldersoverleg van 1 september verzetten we naar het voorjaar, omdat we voor diverse agendapunten pas aan het eind van het jaar goede ontwikkelingen verwachten. Tegen die tijd ontvangt u van ons een nieuwe datum voor het aanmeldersoverleg. Heeft u in de tussentijd een onderwerp voor op de agenda, dan horen wij dat uiteraard graag.
 
 
Werk jij straks met ons samen?
Wij zoeken een keurmeester Bloemisterij & Groentezaden in de regio West-Nederland.

Kijk voor onze overige openstaande vacatures op onze website.
Vacatures >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Overview English articles
Read more >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram