Zien we u op Plantarium?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
Heeft u uw perceelsaangifte al gedaan?
Kweekt u potplanten, perkplanten, kuipplanten, waterplanten, planten met luchtwortels (zoals Tillandsia), graszoden of zodevormende producten en brengt u deze in de handel? Doe dan perceelsaangifte. Dat doet u door in te loggen op mijnNaktuinbouw. Op dit moment heeft 72% van de bedrijven perceelsaangifte gedaan.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Extra eisen aan  planten vanwege Liriomyza
Wilt u kruidachtige planten of stekken verhandelen naar Ierland? Dan moet het materiaal voldoen aan extra eisen. Met deze eisen wil dit land voorkomen dat Liriomyza (mineervlieg) het land binnenkomt.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Komt u ook naar Plantarium|Groen-Direkt?
Op 24 & 25 augustus 2022 vindt Plantarium|Groen-Direct plaats in Hazerswoude / Boskoop. Wij ontmoeten u graag op deze beurs!
Laat ons weten welke informatie u nodig heeft of waarover u met ons in gesprek wilt.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Steeds meer mogelijk met DNA
Eind april organiseerde Naktuinbouw voor de vierde keer een Kennispodium. Deze keer met het onderwerp Eigenschappen & Identiteit met DNA. Barbara Gravendeel en Hedwich Teunissen lichtten de mogelijkheden van DNA verder toe.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Werk jij straks samen met ons?
Het aanbod van banen varieert gedurende het jaar, maar we zijn continu in beweging. Wij zijn altijd op zoek naar ervaren mensen en jong talent die ons binnen de verschillende disciplines kunnen helpen. Kijk op onze website voor de openstaande vacatures.

 
Vacatures >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram