Wij zoeken een keurmeester!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
 
Zorg dat u in het register 'Inspectie-plichtige waard-planten P. ramorum' staat.
Wilt u waardplanten van Phytophthora ramorum naar het VK exporteren? Zorg dan dat u in het register 'Inspectieplichtige waardplanten P. ramorum' staat.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Houdt uw percelen vrij van knolcyperus
Al jaren groeit het areaal landbouwgrond dat besmet is met knolcyperus. Dit hardnekkige onkruid is lastig te bestrijden. Plant- en pootgoed moet vrij zijn van knolcyperus. Het maakt daarom onderdeel uit van de keuring. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Bacterievuur
Vanaf begin juli zijn de weersomstandigheden ideaal voor het uitbreken van bacterievuur (Erwinia amylovora). Deze bacterie kan grote schade aanrichten aan zowel meidoornhagen als aan fruit- en laanbomen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Vaste plantenkwekers: pas op voor TRV
De keuringen in vaste planten zijn gestart. Keurmeesters treffen het Tabaksratelvirus (TRV) steeds vaker aan in teeltmateriaal van vaste planten.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Registratieplicht
Teelt u snijbloemen? Wilt u dit gewas (de ondergrondse delen en/of op pot) in de handel brengen? Of teelt u Paeonia of andere planten als teeltmateriaal? Laat de percelen dan keuren door Naktuinbouw. Zonder deze keuring mag u dit materiaal niet in het handelsverkeer brengen.  
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Komt u ook naar Plantarium?
Op 24 & 25 augustus 2022 vindt Plantarium|Groen-Direct plaats in Hazerswoude /Boskoop. Wij ontmoeten u graag op deze beurs!
Laat ons weten welke informatie u nodig heeft of waarover u met ons in gesprek wilt. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Sneller resultaat van uw toets
Vanaf 1 juli stoppen wij daarom met het vragen van aanvullingen van toetsmateriaal. Door met de aanvragen te stoppen, heeft u als klant de resultaten eerder en verkorten we de doorlooptijden van de toetsen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Training Bacterievuur
Heeft u een fruit- of laanboomkwekerij? Dan bieden wij u de training Bacterievuur. In deze training leert u hoe u bacterievuur herkent, hoe deze ziekte zich verspreidt en welke bestrijding mogelijk is.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Ga ook aan de slag bij Naktuinbouw
Wij zoeken een keurmeester voor het team fytosanitaire zendingsinspecties voor 40 uur per week in de regio West-Nederland, het gebied tussen Den Haag-Utrecht en Roosendaal-Tilburg.

Daarnaast zijn er vacatures voor:
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram