Eerste bedrijven BOOT-geautoriseerd | Delegatie CPVO bezoekt Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
Newsletter Vegetables
 
 
Gewijzigde Technische vragenlijst (TQ) spinazie
De Technische vragenlijst voor spinazie is gewijzigd. De Wolf fysio Pe: 18 en Pe: 19 zijn nu opgenomen in het CPVO-protocol. Om deze reden is het antwoord 'not tested' komen te vervallen.
 
Naar TQ's >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
We stoppen met aanvragen aanvullingen toetsmateriaal
Vanaf 1 juli 2022 stoppen we met het vragen van aanvullingen van toetsmateriaal. We gaan voortaan toetsen op het aantal bladeren / zaden dat u aanlevert. Het is daarom belangrijk dat u voldoende materiaal aanlevert. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Eerste bedrijven BOOT-geautoriseerd
BOOT staat voor Bemonstering Onder Officieel Toezicht. Dit is een module die Naktuinbouw samen met de NVWA ontwikkelde voor bemonstering van tomaten- en paprikazaden voor officiële toetsing op ToBRFV. Er zijn nu vijf bedrijven BOOT-geautoriseerd.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Delegatie CPVO bezoekt Naktuinbouw
Woensdag 11 mei bezocht een delegatie van het CPVO ons. We vonden het fijn om onze opdrachtgever voor Europees kwekersrechtonderzoek in Nederland te ontvangen en te laten zien hoe we het DUS-onderzoek in het Variety Center uitvoeren.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
15 september: Bemonstering van planten
Wilt u zeker zijn dat het monster dat u heeft genomen echt de partij vertegenwoordigt? En wilt u zeker zijn van de betrouwbaarheid van uw bemonstering?

Op 15 september leert u het in de opleiding Bemonstering van planten. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
29 september: training Bedrijfshygiëne
Een muis kan al binnenkomen door een opening van een halve centimeter. Laat staan de ziekten en plagen die loeren op het teeltmateriaal van het bedrijf waar u werkt.
In de training Bedrijfshygiëne op 29 september leert u hoe u indringers geen kans geeft. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werk jij straks samen met ons?
Wij zijn altijd op zoek naar ervaren mensen en jong talent die ons binnen de verschillende disciplines kunnen helpen. Momenteel zoeken wij een: 


We hebben ook een stageplek beschikbaar:

Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Overview English articles 
Read more about Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram