IMODDUS | UPOV TWV | INVITE
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
 
 
Verbeterd protocol detectie CGMMV en SqMV in zaden komkommerachtigen
We hebben ons ELISA-protocol voor de detectie van CGMMV en SqMV in zaden van komkommerachtigen verbeterd. Met het verbeterde protocol is de interpretatie makkelijker en zijn  uitslagen sneller beschikbaar. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Bijeenkomst IMODDUS
Op 4 en 5 mei vond de vijfde IMODDUS-bijeenkomst plaats in Brussel. Het doel van deze bijeenkomst was voornamelijk informatie uitwisselen over projecten en activiteiten op het gebied van BMT (Bio-Molecular-Techniques) met name voor DUS en VCU. 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Jaarvergadering UPOV TWV
Van 18 tot 22 april vond de Technical Working Party for Vegetables (UPOV TWV 56) plaats. De jaarlijkse UPOV-vergadering over groentegewassen. Verschillende documenten zijn herzien, nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd, een nieuwe voorzitter gekozen en de plaats van de volgende vergadering vastgelegd.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Jaarvergadering INVITE
Van 19 tot 21 april vond in Wenen de jaarvergadering van INVITE plaats. AGES, een van de projectpartners, organiseerde de vergadering. Deze bijeenkomst was de eerste persoonlijke ontmoeting na de COVID-19-pandemie. Tijdens de jaarvergadering werden de eerste resultaten van het project gepresenteerd.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Laatste plaatsen opleiding Veldinspectie plantaardig uitgangsmateriaal
In deze opleiding op 8 juni maakt u kennis met de basisprincipes van veldinspectie. Na afloop bent u in staat om een betrouwbare uitspraak te doen met betrekking tot een perceel, dat representatief is voor de (zaad-)productie.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
15 september: opleiding Bemonstering van planten
Wilt u zeker zijn dat het monster dat u heeft genomen echt de partij vertegenwoordigt? En wilt u zeker zijn van de betrouwbaarheid van uw bemonstering? 

Op 15 september leert u het in de opleiding Bemonstering van planten.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding Zaadanalyse start 20 september
Bent u op zoek naar een basisopleiding in het zaadvak of een module die zich meer toespitst op een onderwerp uit het zaadvak? Zoals kiemkracht-onderzoek of vigourbepalingen?
De opleiding Zaadanalyse biedt het u vanaf 20 september.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
29 september: training Bedrijfshygiëne
Een muis kan al binnenkomen door een opening van een halve centimeter. Laat staan de ziekten en plagen die loeren op het teeltmateriaal van het bedrijf waar u werkt. 
In de training Bedrijfshygiëne op 29 september leert u hoe u indringers geen kans geeft.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werk jij straks samen met ons?
Wij zijn altijd op zoek naar ervaren mensen en jong talent die ons binnen de verschillende disciplines kunnen helpen. Momenteel zoeken wij een:
Werken bij Naktuinbouw >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram