Vraag inspecties op tijd aan | Doe ook perceelsaangifte voor potplanten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
 
Heeft u al perceelsaangifte gedaan?
Teelt u (ook) pot-, perk- of kuipplanten? Doe dan ook perceelsaangifte. Dit doet u via mijnNaktuinbouw. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Waar worden uw rassen gekweekt?
Bent u eigenaar van een bepaald boomras? Dan kunt u via Naktuinbouw een overzicht opvragen met gegevens over welke bedrijven uw ras telen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Inspecties tijdens de feestdagen
Op Koningsdag (27 april), Hemelvaartsdag (26 mei) en op Tweede Pinksterdag (6 juni) voeren wij inspecties uit van 08.30 tot 16.30 uur.
Let op:
- Dien uw aanvraag uiterlijk één werkdag eerder in
- Doe dit voor 12.00 uur
- Bevestig deze ook per e-mail
Op Eerste Pinksterdag voeren we geen inspecties uit. Op al deze dagen is ons kantoor gesloten. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Vraag inspecties op tijd aan
Met ingang van de Brexit nam het aantal inspecties fors toe. Een efficiënte inzet van onze keurmeesters is dan ook noodzakelijk om alle aanvragen op gewenste tijden uit te voeren. En om zo min mogelijk oponthoud te veroorzaken voor de exporteurs. Dat kunnen we echter alleen samen doen.

Vraag inspecties daarom op tijd aan. U doet dit via e-CertNL.
 
Lees meer >
 
 
 
Maatregelen NVWA vanwege witte vlieg in potplanten
De NVWA trof maatregelen na een vondst van het EU-quarantaine-organisme Aleurocanthus spiniferus (witte vlieg) in een partij xCitrofortunella microcarpa potplanten, met herkomst Italië. Dit meldt de NVWA.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuw pakket sancties tegen Russische Federatie
Vanaf 9 april 2022 is een nieuw pakket sancties gericht tegen de Russische Federatie van kracht. De sancties vindt u in verordening (EU) 2022/576 en omvatten een wijziging op (EU) 833/2014. De sancties hebben ook betrekking op sierteelt en hout.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
NVWA wijzigt aanpak uitroeiing 
Euwallacea fornicatus 
De NVWA past de aanpak om de schorskever Euwallacea fornicatus op bedrijven uit te roeien aan. Euwallacea fornicatus vormt een groot risico voor de EU vanwege schade aan teelt en openbaar groen. De kever heeft een quarantaine-status. Bij een vondst in Nederland neemt de NVWA maatregelen om deze soort uit te roeien.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Importinspectie op wortelknobbelaaltje bij Ficus en Philodendron
Meloidogyne enterolobii heeft vanaf 11 april 2022 de EU-quarantainestatus. Het wordt regelmatig aangetroffen bij import van verschillende soorten waardplanten, met name Ficus en Philodendron. Om de kans op insleep op bedrijven te verkleinen, inspecteren de keuringsdiensten bij import gericht op dit aaltje.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleidingen boomkwekerij
Schrijf u nu vast in voor de trainingen van dit najaar:
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Plant Breeders' Rights opleiding in het najaar
Al jaren vindt de Plant Breeders' Rights opleiding plaats in juni. Dit jaar organiseren wij deze opleiding in het najaar. Net als vorig jaar doe wij dit online. De start is op 3 oktober 2022.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Vacatures bij Naktuinbouw
Wij zijn altijd op zoek naar ervaren mensen en jong talent die ons binnen de verschillende disciplines kunnen helpen. Momenteel zoeken wij een:
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram