Komt u ook naar het Kennispodium op 26 april?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
Newsletter Vegetables
 
 
Nu ook losse ZE-PCR-toetsen voor tomaat en paprika
Er is veel behoefte om de aan- en afwezigheid van Clavibacter sepedonicus (Csep) en Ralstonia solanacearum (Rsol) op zaad van tomaat en paprika te kunnen toetsen. Na de lancering van de combitoets in december, bleek dat er ook vraag is naar losse toetsen voor beide pathogenen. Daarom splitsten we het huidige protocol op in afzonderlijke protocollen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Ontwikkeling  kwekersrecht-systemen met  PVP Toolbox
In de afgelopen jaren voerden we tientallen projecten uit om het belang van kwekersrecht onder de aandacht te brengen. Meer dan 70 activiteiten. En meer dan 1.500 experts uit 34 landen waren betrokken. De projecten zijn gefinancierd door de Plant Variety Protection (PVP) Toolbox.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Komt u 26 april ook naar het kennispodium?
Op dinsdagmiddag 26 april organiseert Naktuinbouw weer een kennispodium voor geregistreerde bedrijven en bestuurders. Het programma en de sprekers staan vast. In zeven onderdelen nemen sprekers van onder meer de WUR, Naturalis en Naktuinbouw u mee in het het voorspellen van fenotypen, inbreuk, mutantenonderzoek, diagnostiek, RNA en nog veel meer. De bijeenkomst is fysiek bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen. 
 
Programma +inschrijven >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Jaarverslag:
onze highlights van 2021
Ons jaarverslag 2021 staat voor u klaar. Bestuursvoorzitter Agnes van Ardenne vertelt voor welke uitdagingen ons bestuur stond in 2021. Onze toezichthouders blikken terug op een goede samenwerking.
En lees meer over hoe wij toewerken naar een proces- en klantgerichte organisatie en hoe wij omgaan met corona en hybride werken. Ook stond 2021 in het teken van kennisdelen, ziekten & plagen, internationale projecten en keuringen.
 
Jaarverslag >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Plant Breeders' Rights opleiding dit jaar in het najaar
Al jaren vind de Plant Breeders' Rights opleiding plaats in juni. Dit jaar organiseren wij deze opleiding echter in het najaar en net als vorig jaar geheel online. De start is op 3 oktober 2022. Schrijf u nu al in.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Gewijzigde Technische vragenlijst (TQ) bloemkool
In samenwerking met het CPVO en de entrusted onderzoeks-instanties is de Technische vragenlijst (TQ) van bloemkool geharmoniseerd. Er zijn enkele overbodige kenmerken verwijderd en er zijn kenmerken bijgekomen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Laatste plaatsen opleidingen in mei en juni
Voor deze opleidingen en training zijn nog enkele opleidingsplekken beschikbaar. Schrijf u nu nog in!
 
Overzicht >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
15 september: Bemonstering van planten
Wilt u zeker zijn dat het monster dat u heeft genomen echt de partij vertegenwoordigt? En wilt u zeker zijn van de betrouwbaarheid van uw bemonstering? 
Op 15 september leert u het in de opleiding Bemonstering van planten. Op deze dag wordt u zich bewust van het belang van een goed representatief monster voor een goed en betrouwbaar toetsresultaat en uw rol daarin als monsternemer. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
20 september: opleiding Zaadanalyse
Bent u op zoek naar een basisopleiding in het zaadvak of een module die zich meer toespitst op een onderwerp uit het zaadvak? Zoals kiemkracht-onderzoek of vigourbepalingen?
De opleiding Zaadanalyse biedt het u vanaf 20 september.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
29 september: training Bedrijfshygiëne
Een muis kan al binnenkomen door een opening van een halve centimeter. Laat staan de ziekten en plagen die loeren op het teeltmateriaal van het bedrijf waar u werkt. 
In de training Bedrijfshygiëne op 29 september leert u hoe u indringers geen kans geeft.  
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Wij zoeken collega's
Wij zijn altijd op zoek naar ervaren mensen en jong talent die ons binnen de verschillende disciplines kunnen helpen. Momenteel zoeken wij een:   
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Overview English articles
Read more >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram