Jaarverslag 2021
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
Perceelsaangifte eindproduct
Teelt u pot-, perk-, of kuipplanten als eindproduct? Dan vragen wij u om vanaf 2022, net als bedrijven in andere sectoren, een perceelsaangifte te doen. Log daarvoor in op mijnNaktuinbouw. 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Jaarverslag:
onze highlights van 2021
Ons jaarverslag 2021 staat voor u klaar. Bestuursvoorzitter Agnes van Ardenne vertelt voor welke uitdagingen ons bestuur stond in 2021. Onze toezichthouders blikken terug op een goede samenwerking. En lees meer over hoe wij toewerken naar een proces- en klantgerichte organisatie en hoe wij omgaan met corona en hybride werken. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Komt u 26 april ook naar ons kennispodium?
Op dinsdagmiddag 26 april organiseert Naktuinbouw weer een kennispodium voor geregistreerde bedrijven en bestuurders. Diverse sprekers nemen u mee in het DNA van ziekteverwekkers, het voorspellen van fenotypen, inbreuk, diagnostiek, mutantenonderzoek en nog veel meer.
Schrijf u in en tot 26 april! 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Ben jij onze nieuwe collega?
Wij zijn altijd op zoek naar ervaren mensen en jong talent die ons binnen de verschillende disciplines kunnen helpen. Momenteel zoeken wij een:   
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram