Wij zoeken keurmeesters
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
We betalen verschil tussen opbrengsten en begroting terug aan sector
De jaarrekening van 2021 is vastgesteld. Daaruit bleek dat de opbrengsten uit 'Boomkwekerij' voor de afdeling Keuringen hoger waren dan eerder begroot. Het bestuur van Naktuinbouw besloot om dat verschil met terugwerkende kracht éénmalig over 2021 terug te betalen. Het ministerie van LNV keurde dit besluit goed.

Dit betekent dat we de boomkwekerijsector in totaal € 450.000,- terugbetalen. Hoeveel u krijgt terugbetaald, bepalen we naar rato van de van de basis- en areaalbijdrage die u in 2021 betaalde. Hierbij hanteren we een ondergrens van € 50,-. Komt u hiervoor in aanmerking? Dan ontvangt u in week 12 een creditnota. 
 
 
P. Ramorum: register & wijziging in reguliere keuring vanaf 11 april
Wilt u waardplanten van Phytophthora ramorum naar het VK exporteren? Zorg dan dat u in het register 'Inspectieplichtige waardplanten P. ramorum' staat.

Er is ook een wijziging in de reguliere keuring op Phytophthora ramorum vanaf 11 april 2022.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij zoeken een keurmeester boomkwekerij
Vind jij kwaliteit ook belangrijk? Als keurmeester keur je teeltmateriaal op kwaliteit, plantgezondheid en import- en exporteisen.
  • Sector: sierheesters, coniferen en bos- en haagplantsoen.
  • Regio: Zundert, West-Brabant, Zeeland. 
  • 40 uur per week
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Naktuinbouw draagt enkele taken over aan Clean Fruit Plants
Naktuinbouw droeg op 1 maart 2022 de service Instandhouding & Vermeerdering over aan stichting Clean Fruit Plants (CFP). Deze taken vonden tot nu toe plaats in het Toetscentrum Horst van Naktuinbouw. CFP ondersteunt de internationale fruitgewassensector in activiteiten om kwalitatief hoogwaardig en gezond plantmateriaal te kunnen produceren voor de internationale markt.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Hoe complex is het Ralstonia solanacearum-soortencomplex?
Bruinrot in aardappel, Ralstonia-verwelkingsziekte in roos of Pelargonium. Deze ziekten worden veroorzaakt door bacteriën die behoren tot het Ralstonia solanacearum soortencomplex (RSSC). Voor diverse gewassen is een toets ontwikkeld en goedgekeurd door de NNWA voor toetsing op Ralstonia solanacearum en Ralstonia pseudosolanacearum. 

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
29 september:
training Bedrijfshygiëne
Geef indringers géén kans om het plantmateriaal op uw bedrijf aan te tasten. In de training Bedrijfshygiëne op 29 september neemt u uw bedrijf onder de loep. U krijgt inzicht in de risicogebieden en wordt zich bewust van het nut van bedrijfshygiëne en de invloed van voorschriften op de dagelijkse werkzaamheden.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Jaarverslag:
onze highlights van 2021
Ons jaarverslag 2021 staat voor u klaar. Bestuursvoorzitter Agnes van Ardenne vertelt voor welke uitdagingen ons bestuur stond in 2021. Onze toezichthouders blikken terug op een goede samenwerking. En lees meer over hoe wij toewerken naar een proces- en klantgerichte organisatie en hoe wij omgaan met corona en hybride werken.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Wij zoeken collega's
Naast een keurmeester boomkwekerij zoeken wij ook een: 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram