Opleidingen & Vacatures
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
 
Kennispodium 'Eigenschappen & Identiteit'
Op 26 april organiseert Naktuinbouw weer een kennispodium voor geregistreerde bedrijven en bestuurders. Diverse sprekers nemen u mee in het DNA van ziekteverwekkers, het voorspellen van fenotypen, inbreuk, mutantenonderzoek, diagnostiek en nog veel meer. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe versie Toelichting Technisch Beschrijvingsblad
Bij het indienen van een aanvraag voor toelating en/of kwekersrecht bij de Raad voor plantenrassen is het insturen van een TQ verplicht. De toelichting kan u ondersteunen bij het invullen. 

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
23 maart: werken met de digitale zadenatlas
Moet u voor uw werk zaden gaan determineren, maar is het gebruik van een digitale zadenatlas nieuw voor u? Volg dan op 23 maart de introductietraining 'Werken met de digitale zadenatlas'.
Deze training verzorgen we afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen klassikaal of online (MS Teams). 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
24 maart: wegwijs in kwekersrecht-onderzoek
Hoe dient u (online) uw aanvraag kwekersrecht in? Hoe vult u een TQ in? Wat is een goede rasnaam? Dit en meer leert u in de training Wegwijs in kwekersrechtonderzoek op 24 maart. De training is voor mensen in de tuinbouwsector die betrokken zijn bij procedures voor kwekersrecht.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
9 mei: opleiding Bemonstering van zaden
Wilt u zeker weten dat uw monster betrouwbaar en representatief is? Tijdens de opleiding nemen wij u mee door de stappen van het bemonsteringsproces. U oefent actief in het nemen van een betrouwbaar en representatief monster. De theorie is online, de praktijk bij Naktuinbouw. De opleiding start 9 mei 2022.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
8 juni: Veldinspectie plantaardig uitgangsmateriaal
In deze opleiding maakt u kennis met de basisprincipes van veldinspectie. Na afloop bent u in staat om een betrouwbare uitspraak te doen met betrekking tot een perceel, dat representatief is voor de (zaad-)productie. De opleiding is op woensdag 8 juni.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Volg het spoor van het zaad op 15 juni of 14 september
Wilt u meer weten over het traject van zaad tot tomaat? Tijdens de training Spoor van het zaad verkennen we de wereld van de groente- en bloemzaden in één dag. Van idee van de veredelaar tot aan het schap in de winkel. Een actieve en informatieve training waarbij alle onderdelen rond het veredelen en verhandelen van zaad aan de orde komen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Vacatures
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram