Engelstalige trainingsweek verzet naar 2023
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
Newsletter Floriculture
 
 
Jaarbespreking Rassenonderzoek online
We nodigen u uit voor een online jaarbespreking om uw aanvragen voor Nederlands kwekersrecht te bespreken. Daarnaast zijn er ook onderwerpen vanuit Naktuinbouw die we met u willen bespreken.

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail en geef daarin aan wanneer het u het beste uitkomt.
 
 
 
 
Willem Wietsma neemt na 40 jaar afscheid
Willem Wietsma neemt op 1 maart aanstaande afscheid van Naktuinbouw. Hij was jarenlang verantwoordelijk voor het DUS-onderzoek in een groot aantal siergewassen, zoals Allium, Hippeastrum, Helleboris, Hosta en Pioenen. Willem heeft zijn taken inmiddels overgedragen aan Jacqueline van Renselaar-Hup.
 
Lees meer >
 
 
 
Piramide-vermeerderings-systeem Elite in beeld
Geautoriseerde Naktuinbouw Elite deelnemers voldoen aan extra strenge eisen - bovenop EU- en nationale wetgeving - om kwalitatief hoogwaardig en gezond teeltmateriaal te kunnen garanderen.
Wat dit inhoudt en wat u en uw klanten daaraan hebben, leggen we uit in een video.
 
Naar video>
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe deelnemer Elite siergewassen
Voor Naktuinbouw Elite siergewassen hebben we Beijing Florascape Co. Ltd te Beijing (China) als nieuwe deelnemer kunnen verwelkomen. De scope omvat alle activiteiten voor de productie van in-vitro perkgoed klasse SEE. Het bedrijf is de eerste Elite deelnemer aan het systeem gevestigd op het Aziatische continent. We wensen Beijing Florascape Co. Ltd veel succes met en profijt van hun deelname in Elite.
 
 
 
Engelstalige trainingsweek verzet naar 2023
Vanwege de huidige coronasituatie verzetten we de Engelstalige trainingsweek naar het tweede kwartaal van 2023. Nieuwe data maken we via onze website bekend. Het gaat om de volgende drie opleidingen:
 
 
 
Werken bij Naktuinbouw
Wij zijn altijd op zoek naar ervaren mensen en jong talent.  Momenteel zoeken wij een: 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Overview English articles 
Read more >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram