Nieuwe laboratoriumtoetsen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
Newsletter Vegetables
 
 
Bemonstering onder officieel toezicht (BOOT)
BOOT is ontwikkeld omdat vanaf 1 januari 2022 de bemonstering van tomatenzaden en paprikazaden zonder autorisatie niet langer is toegestaan als de toetsuitslagen nodig zijn voor een officiële verklaring (afgifte plantenpaspoorten en exportcertificering).
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Jaarbespreking Rassenonderzoek online
We nodigen u uit voor een online jaarbespreking om uw aanvragen voor toelating en/of Nederlands kwekersrecht te bespreken. Daarnaast zijn er ook onderwerpen vanuit Naktuinbouw die we met u willen bespreken.

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail en geef daarin aan wanneer het u het beste uitkomt.
 
 
 
Nieuwe ZE-PCR toetsen voor TBRV en BRSV op zaad tomaat, paprika, sla, biet en aubergine
We introduceren een nieuwe TaqMan RT-PCR om de aan- of afwezigheid van Tomato black ring virus (TBRV) en Beet ringspot virus (BRSV) op zaad van tomaat, paprika, aubergine, sla en biet te kunnen toetsen. Hiermee vervalt de ELISA-toetsmethode vanaf 1 januari 2022.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe ZE-PCR toetsen voor ToRSV en TRSV op zaad tomaat, paprika, meloen, aubergine en sla
We introduceren een nieuwe TaqMan RT-PCR om de aan- of afwezigheid van Tomato Ringspot Virus (ToRSV) en Tobacco Ringspot Virus (TRSV) op zaad van tomaat, paprika, aubergine, sla en meloen te kunnen toetsen. Hiermee vervalt vanaf 1 januari 2022 de ELISA-testmethode.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
23 maart 2022:
training Werken met de digitale zadenatlas
Moet u voor uw werk zaden gaan determineren, maar is het gebruik van een digitale zadenatlas nieuw voor u? Volg dan op 23 maart de introductietraining 'Werken met de digitale zadenatlas'. Deze training verzorgen we afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen klassikaal of online (MS Teams). 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
8 juni 2022:
opleiding Veldinspectie plantaardig uitgangsmateriaal
In deze opleiding op 8 juni maakt u kennis met de basisprincipes van veldinspectie. Na afloop bent u in staat om een betrouwbare uitspraak te doen met betrekking tot een perceel, dat representatief is voor de (zaad-)productie. 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Engelstalige trainingsweek verzet naar 2023
Vanwege de huidige coronasituatie verzetten we de Engelstalige trainingsweek naar het tweede kwartaal van 2023. Nieuwe data maken we via onze website bekend. Het gaat om de volgende drie opleidingen:
 
 
Twitter Facebook LinkedIn
 
Werken bij Naktuinbouw
Wij zijn altijd op zoek naar ervaren mensen en jong talent die ons binnen de verschillende disciplines kunnen helpen. Momenteel zoeken wij een: 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Overview English articles 
Read more >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram