CBN: aanpassing naamgeving IBP productcodes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Extra nieuwsbrief Import & Export
 
Export zaden: wijziging Buitenlandse Laboratoria en de toegestane analyses
Nog even op de valreep van het jaar. Er gaat het een en ander wijzigingen rondom de buitenlandse laboratoria en de toegestane analyses. Verdere informatie vanuit de NVWA volgt nog hierover.

Er zijn wijzigingen als uw monster is getoetst in een buitenlands laboratorium en/of als u een overbruggingsregeling heeft.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
CBN: aanpassing naamgeving IBP productcodes
Binnenkort wordt de naamgeving van de IBP productcodes aangepast.
De IBP-productcode in CBN (e-CertNL applicatie bomen jonge planten) vormt de basis van ons kwalificatiesysteem. De keuze die daar gemaakt wordt, bepaalt welke keurmeester wel of niet deze inspectie mag uitvoeren. Om nog beter in te regelen, was aanpassing van de namen noodzakelijk. 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Wij wensen u een goed 2022!
Wij hebben gewijzigde openingstijden voor en tijdens de feestdagen:
  • Op 31 december kunt u ons tot 15.30 uur bereiken.
  • Op 1 januari zijn wij gesloten.
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram