Wijziging tariefstructuur | Tarieven 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
Wij hebben aangepaste openingstijden voor en tijdens de feestdagen.
Op 24 december en op 31 december kunt u ons tot 15.30 uur bereiken. Op 25 en 26 december en op 1 januari zijn wij gesloten.

Wilt u een inspectie op zondag 26 december? Meld dit dan uiterlijk vrijdag 24 december voor 12.00 uur per e-mail bij de planning.

Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond 2022!
 
 
Wijziging tariefstructuur Eindproduct
De berekening van tarieven voor geregistreerde bedrijven in de sector eindproduct, dus bedrijven met pot-, perk-, of kuipplanten wijzigt per 1 januari 2022.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Tarieven Naktuinbouw 2022
Er zijn drie tarievenlijsten voor onze werkzaamheden: Rassenonderzoek, Keuringen en Laboratoria. Hier leest u meer over de tarieven voor 2022. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Buitenstebinnen in teken van duurzaamheid
Onze nieuwste editie van Buitenstebinnen staat in het teken van verduurzaming. Welke ontwikkelingen zijn er voor de teeltmateriaalsector? Wat betekent de Green Deal? En wat doen bedrijven zelf? En ook: de groene stad, strategisch bomen planten voor 2030, Plant XR, biodiversiteit en telen onder zonnepanelen. Lees Buitenstebinnen online of vraag een exemplaar op.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij zoeken collega's
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Onze opleidingen en trainingen in 2022
Ook in 2022 organiseren wij weer diverse opleidingen en trainingen voor u.

Opleiding / training  Startdatum 
Opleiding Bedrijfshygiëne                                 13 januari 2022
Training Bedrijfshygiëne 29 september 2022            

Of kijk op de website naar alle opleidingen en trainingen die wij aanbieden. 
Overzicht >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram