Kansen voor biologisch teeltmateriaal
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
 
Nieuwe ELISA-toetsen 
Naktuinbouw Laboratoria 
ondersteunt de sector met nieuwe toetsen. We introduceren verschillende nieuwe ELISA's voor detectie van EMDV, ErLV en TYMV in verschillende gewassen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe real-time RT-PCR-toetsen
We introduceren nieuwe real-time PCR’s voor detectie van TRSV en ToRSV in bladmateriaal van tuinbouwgewassen. Deze techniek helpt om RNA op een snelle manier te vermeerderen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Over tien jaar moeten we 25 procent van de Europese landbouwgrond biologisch gebruiken. Dat sprak men af in de Green Deal. Die ambitie biedt toekomst voor producenten van biologisch uitgangsmateriaal. Naktuinbouw interviewde drie specialisten voor het artikel Kansen voor biologisch uitgangsmateriaal. Dit artikel is een extra uitgave van onze Buitenstebinnen 17 die binnenkort verschijnt. 
 
 
Opleidingen en trainingen 2022

Ook in 2022 hebben we een breed aanbod aan vaktechnische trainingen. 

Schrijf nu al in voor:
Assortimentskennis Boomkwekerijproducten - Winterkenmerken

Kwaliteit van boomkwekerijproducten - assortiment ingangscontrole

 
Ons aanbod voor 2022 >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij zoeken collega's!
Wij zijn altijd op zoek naar ervaren mensen en jong talent die ons binnen de verschillende disciplines kunnen helpen.
Wij zoeken een:
 
Over werken bij ons >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram