Handelsnamen in DUS-onderzoek
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
Newsletter Floriculture
 
 
Nieuwe PCR-toets voor Xanthomonas in Anthurium planten
Naktuinbouw heeft samen met de Universiteit Wageningen een PCR-toets ontwikkeld voor het onderzoeken van bladmonsters van Anthurium spp. op Xanthomonas axonopodis pv. dieffenbachiae (X.a.die). Deze bacterieziekte veroorzaakt bladvlekken en/of bruinverkleuring van de bladsteel bij Anthurium en kan leiden tot afsterven van planten. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuw: training Export zaaizaden
Voor de export van plantmateriaal naar derde landen (buiten de EU) is het verplicht een exportinspectie aan te vragen en een fytosanitair certificaat op te maken. Dit doet u via e-CertNL. 
Daarnaast moet worden voldaan aan de eisen die derde landen stellen en moet er met veel zaken rekening gehouden worden.

In de training op 19 januari 2022 krijgt u meer inzicht in het proces van exportcertificering van groente- en bloemzaden. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe real-time PCR-toetsen voor plantmateriaal tuinbouwgewassen
We introduceren nieuwe real-time RT-PCR’s voor detectie van TRSV en ToRSV in bladmateriaal van tuinbouwgewassen. Naktuinbouw Laboratoria blijft de sector ondersteunen door nieuwe toetsen te ontwikkelen die helpen bij diagnose van planten met symptomen of juist het controleren op en garanderen van vrijheid van bepaalde virussen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe ELISA- toetsen voor plantmateriaal tuinbouwgewassen
We introduceren verschillende nieuwe ELISA’s voor detectie van EMDV, ErLV en TYMV in verschillende gewassen. Naktuinbouw Laboratoria blijft de sector ondersteunen door nieuwe toetsen aan te bieden die helpen bij diagnose van planten met symptomen of juist het controleren op en garanderen van vrijheid van bepaalde virussen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Gewasregistratie  mijnNaktuinbouw
Sinds 14 december 2019 is de nieuwe Plant Healt Regulation wet van kracht. Gewasregistratie is daar een onderdeel van. Deze nieuwe wet vraagt ons een register op te bouwen waarin al onze klanten de door hen geteelde gewassen kunnen registreren. Heeft u uw gewassen al geregistreerd?
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Handelsnamen in DUS-onderzoek
Sinds enig tijd is het mogelijk handelsnamen in te vullen op het aanvraagformulier. Handelsnamen zijn vaak anders dan de officiële rasnaam. In de praktijk kent iedereen de handelsnaam terwijl de officiële rasnaam vaak veel minder bekend is. Het invullen van de handelsnaam is niet verplicht maar wel gewenst.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleidingen en trainingen in 2022
Wij bieden een breed scala aan van vaktechnische trainingen binnen de tuinbouwsector in een mix van klassikale- en online bijeenkomsten. Onze trainingen zijn praktijk- en ervaringsgericht en worden gegeven door deskundige trainers, onze experts in het werkveld. Naktuinbouw voert de trainingen uit zonder winstoogmerk met als doel om kennis binnen de tuinbouwsector te delen, te verbreden en te optimaliseren. Zó blijft Nederland mondiaal gezien toonaangevend op land- en tuinbouwgebied! 
 
Overzicht >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuw: Engelstalige introductietraining over werken met de digitale zadenatlas 
Moet u voor uw werk zaden gaan determineren, maar is het gebruik van een digitale zadenatlas nieuw voor u? Volg dan de online introductietraining 'Werken met de digitale zadenatlas'. 
Op woensdag 9 februari 2022 bieden we deze voor het eerst Engelstalig aan. Op 23 maart 2022 kunt u de training ook in het Nederlands volgen. Na deze dag weet u hoe u een digitale zadenatlas kunt gebruiken.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Wij zoeken collega's
Wij zijn altijd op zoek naar ervaren mensen en jong talent.
Momenteel zoeken wij een:
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Overview English articles 
Read more >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram