NVWA vindt spintmijt Eotetranychus lewisi in kerststerren
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
Newsletter Floriculture
 
Kennispodia: Van een afstandje bekijken
Op 11 november organiseren wij weer een kennispodium voor geregistreerde bedrijven en bestuurders. Augmented Reality (AR), virussen detecteren met (spectrale) camera's en hololenzen, deep-learning, de Marvin-techniek. Laat u onderdompelen in nieuwe technieken die u inspireren! Meld u nu nog aan via onze website.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Projectvoorstel PVP? Graag vóór eind november indienen
In de afgelopen jaren voerden we tientallen projecten uit om het belang van kwekersrecht onder de aandacht te brengen. De vraag naar de Toolbox-projecten komt met name via de landbouwraden. 
Met de PVP Toolbox werden de activiteiten in de projecten gefinancierd. 

Nieuwe aanvragen voor activiteiten voor 2022 kunt u voor eind november indienen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe RT-PCR toetsen voor plantmateriaal tuinbouwgewassen
We introduceren nieuwe RT-PCR’s voor detectie van AMV, ArMV, BBWV1-2, CLRV, HVX, NXV, RpRSV, TBRV/BRSV en TSV in bladmateriaal van tuinbouw-gewassen. Naktuinbouw Laboratoria blijft de sector ondersteunen door nieuwe toetsen te ontwikkelen die helpen bij diagnose van planten met symptomen. Of het controleren op en garanderen van vrijheid van bepaalde virussen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Spintmijt in kerststerren
De NVWA heeft na opvolging van een melding de spintmijt Eotetranychus lewisi aangetroffen in kerststerren. Deze spintmijt is een EU-quarantaine-organisme. Dit betekent dat EU-lidstaten verplicht zijn de introductie en verspreiding van dit organisme tegen te gaan en om deze spintmijt bij een vondst te bestrijden. Deze spintmijt is niet schadelijk voor mens en dier. 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
13 januari 2022: start opleiding Bedrijfshygiëne
In deze vierdaagse opleiding leert u alle 'ins en outs' van een goed hygiënesysteem en hoe u dit kunt toepassen bij uw eigen bedrijf. Aan bod komen het herkennen van ziekten en plagen in groente- en siergewassen en het nut van kwaliteitszorgsystemen.
De opleiding start op 13 januari 2022. Er is nog plek voor u! 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
8 maart 2022: Volg het spoor van het zaad
Werkt u sinds kort in de zaadsector? Of wilt u meer weten over het traject van zaad tot tomaat? Tijdens de training Spoor van het zaad verkennen we de wereld van de groente- en bloemzaden in één dag. Van idee van de veredelaar tot aan het schap in de winkel. Een actieve en informatieve training waarbij alle onderdelen rond het veredelen en verhandelen van zaad aan de orde komen. Ga mee op ontdekkingsreis in de sector! 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
24 maart 2022: Wegwijs in kwekersrecht
Hoe dient u (online) uw aanvraag kwekersrecht of toelating in? Hoe vult u een TQ in? Wat is een goede rasnaam? 

Dit en meer leert u in de training Wegwijs in kwekersrecht & toelatingsonderzoek op 24 maart 2022.

De training is voor mensen in de tuinbouwsector die betrokken zijn bij procedures voor kwekersrecht en toelatingsonderzoek.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Overview English articles
 
Website >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij zoeken collega's
Wij zijn altijd op zoek naar ervaren mensen en jong talent.

Momenteel zoeken wij een
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram