Nieuwsbrief Boom: Online kennispodium 'Van een afstandje bekijken' op 11 november
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
 
Van een afstandje bekijken

Op 11 november organiseren wij weer een kennispodium voor geregistreerde bedrijven en bestuurders.

Augmented Reality (AR), virussen detecteren met (spectrale) camera's en hololenzen, deep-learning, de Marvin-techniek. Laat u onderdompelen in nieuwe technieken die u inspireren!

Meld u nu nog aan via onze website.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe PCR-toetsen  

Wij introduceren nieuwe RT-PCR’s voor detectie van AMV, ArMV, BBWV1-2, CLRV, HVX, NXV, RpRSV, TBRV/BRSV en TSV in bladmateriaal van tuinbouwgewassen. Naktuinbouw Laboratoria blijft de sector ondersteunen door nieuwe toetsen te ontwikkelen die helpen bij diagnose van planten met symptomen of juist het controleren op en garanderen van vrijheid van bepaalde virussen.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Geef wijzigingen bedrijfsvorm tijdig door
Uw bedrijf is ingeschreven bij de KvK. Overweegt u een wijzing van bedrijfsvorm? Dan kan dat grote consequenties hebben. Geef dit daarom altijd door aan onze administratie. Dit geldt ook voor andere wijzigingen die te maken hebben met uw bedrijfsgegevens. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Projectvoorstel PVP? Graag vóór eind november
In de afgelopen jaren voerden we tientallen projecten uit om het belang van kwekersrecht onder de aandacht te brengen. Met de PVP Toolbox werden de activiteiten in de projecten gefinancierd. Nieuwe aanvragen voor activiteiten voor 2022 kunt u voor eind november indienen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleidingen
Wij bieden verschillende praktijkgerichte trainingen aan voor de Boomkwekerijsector. 
Schrijf nu al in voor:
Kwaliteit van boomkwekerij-producten: assortiment ingangscontrole 

Voor het eerst betrokken bij procedures voor kwekersrecht- en toelatingsonderzoek? Leer de ins & outs: Wegwijs in kwekersrecht & toelatingsonderzoek
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Ben jij onze nieuwe keurmeester in west-Brabant?
Als keurmeester bezoek je kwekers, telers en handelsbedrijven in de sector Fruitgewassen. Je keurt teeltmateriaal van o.a. appel, peer aardbei en framboos op kwaliteit, plantgezondheid en import- en exporteisen. Je controleert ook administratieve processen bij het bedrijf. Je komt in een team, maar werkt zelfstandig vanuit huis.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram