Accreditatie opnieuw toegekend
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
 
VK stelt nieuwe grenscontroles EU-producten uit
De Britse overheid stelt de verwachte invoering van verplichte certificaten voor agrofood- en visserijproducten uit naar 1 juli 2022. De volledige douaneaangifte en -controles aan de grens worden ongewijzigd ingevoerd per 1 januari 2022. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Kwekersrecht diverse gewassen naar 30 jaar
Het Europees Parlement stemde op 13 september 2021 in met het voorstel om de Europese kwekersrechtbescherming voor bloembollen, asperges en houtige gewassen met vijf jaar te verlengen naar een periode van dertig jaar.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
EU erkent Ethiopië als land dat vrij is van Xylella fastidiosa
De Europese Commissie heeft Ethiopië erkend als land dat vrij is van Xylella fastidiosa, op basis van een survey die in het land is uitgevoerd. Dit is goed nieuws, omdat de waardplanten nu bij import niet langer getoetst hoeven te worden.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Accreditatie opnieuw toegekend
Bureau Erkenningen accrediteert onze kennisbijeenkomsten Bedrijfshygiëne opnieuw met twee jaar. Volgt u in de komende twee jaar de opleiding of training Bedrijfshygiëne? Dan telt deze mee voor het verlengen van uw gewasbeschermingslicentie (thema Teelt).
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Komt u ook naar ons volgende online kennispodium?
Op donderdagmiddag 11 november laten diverse sprekers online de ontwikkelingen en toepassingen zien van nieuwe visioning technieken. Hoe kunnen we camera's gebruiken voor het beoordelen van planten of inzetten bij het beschrijven van rassen? Hoe kunnen sensoren ons helpen in de teelt? En hoe verwerk je eigenlijk al die data? Zet 11 november alvast in uw agenda en houd onze website in de gaten voor meer informatie.
 
 
12 januari 2022: Bemonstering van zaden
Wilt u zeker weten dat uw monster betrouwbaar en representatief is? Tijdens de opleiding nemen wij u mee door de stappen van het bemonsteringsproces. U oefent actief in het nemen van een betrouwbaar en representatief monster. De theorie is online, de praktijk bij Naktuinbouw. De opleiding start 22 januari 2022.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
14 maart 2022: Plant Breeders’ Rights 
De opleiding richt zich op de uitvoering van het kwekersrechtsysteem, gebaseerd op de UPOV principes. Deelnemers wisselen acht weken lang ideeën en ervaringen met elkaar uit. Ze vergroten hun mondiale netwerk met collega’s die ook werkzaam zijn op het gebied van kwekersrecht. De opleiding start 14 maart 2022..
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding Zaadanalyse
Wil jij meer weten over kiemkrachtonderzoek, de toets bruikbare planten en vigour-bepalingen? Er is nog plek voor je in module 4 en 5 van de opleiding Zaadanalyse.
  • Module 4 Kiemkrachtonderzoek en Toets Bruikbare Planten: 2, 9 en 16 november 2021
  • Module 5 Vigourbepalingen: 23 november 2021
 
Inschrijven >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij zoeken collega's
Het aanbod van banen varieert gedurende het jaar, maar we zijn continu in beweging. Dus altijd op zoek naar ervaren mensen en jong talent die ons binnen de verschillende disciplines kunnen helpen.

Je kunt nu solliciteren voor:
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram