Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
 
 
Nieuwe toets Verticillium spp. op kool- en slazaden
Vanuit de sector is er veel behoefte om de aan- of afwezigheid van Verticillium spp. op kool- en slazaden aan te tonen. Daarom ontwikkelde Naktuinbouw hiervoor een toets. We doen deze toets al voor zaden van spinazie. De toets is een traditionele blotter-methode. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Verbouwing Naktuinbouw Laboratoria afgerond
Het afgelopen jaar heeft Naktuinbouw zowel het laboratorium van Research & Development (R&D) als het Toetslaboratorium verbouwd. 

Onze laboratoria zijn nu up-to-date en voldoen aan de strengste veiligheid- en kwaliteitseisen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
7 oktober: Zadendeterminatie
Heeft u weleens te maken met ‘andere zaden’ tussen uw zaadpartijen? Wilt u een systematiek leren om deze zaden snel te determineren?
Volg dan de training Zadendeterminatie. U leert in deze training over de bouw van vruchtwijze, vrucht en zaad en oefent in het determineren met zaadmengsels. De training start op 7 oktober. Er zijn nog enkele opleidingsplekken beschikbaar
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
11 oktober: Validatie & Kwaliteitsmonitoring
Validatie in de land- en tuinbouw-sector neemt een steeds belangrijkere plaats in als instrument om de kwaliteit van laboratorium-toetsen te waarborgen. Hoe betrouwbaar is mijn toets? Kan ik de kwaliteit van mijn analyses garanderen? Hoe beperk ik de risico’s? In het seminar Validatie en Kwaliteitsmonitoring (start 11 oktober) krijgt u antwoord op deze vragen.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
10 november: opleiding over kwekersrecht
Het kwekersrecht kent vele aspecten: nationaal en internationaal, juridisch en organisatorisch, landbouwkundig en administratief. U krijgt tijdens deze tweedaagse opleiding inzicht in de achtergronden, mogelijkheden, keuzes en procedures van het kwekersrecht.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
13 januari 2022: opleiding Bedrijfshygiëne
In deze vierdaagse opleiding leert u alle 'ins en outs' van een goed hygiënesysteem en hoe u dit kunt toepassen bij uw eigen bedrijf. Aan bod komen het herkennen van ziekten en plagen in groente- en siergewassen en het nut van kwaliteitszorgsystemen. De opleiding start op 13 januari 2022.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werken bij Naktuinbouw
Ben of ken jij onze nieuwe collega? Wij zoeken een:
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram