Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
80 jaar in dienst van kwaliteit
Op 11 augustus bestond Naktuinbouw 80 jaar. De werkwijzen veranderden sindsdien totaal, maar de kern blijft hetzelfde. Al 80 jaar in dienst van kwaliteit! Speciaal voor dit jubileum vertellen wij over onze weg van toen naar nu. Bekijk de video en ontdek meer over Naktuinbouw.
Bekijk de video >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
NVWA vernietigt rozemarijnplanten met besmetting Xylella fastidiosa 
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft maatregelen getroffen na een melding van Portugal over planten uit een met Xylella fastidiosa besmette partij. Een Portugese teler leverde de partij aan twee Nederlandse bedrijven.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Traceerbaarheids-code verplicht voor aantal potplanten
Vanaf 31 december 2021 is een traceerbaarheidscode op het plantenpaspoort (achter de letter C) vereist voor potplanten van Citrus, Coffea, Lavandula dentata, Nerium oleander, Olea europea, Polygala myrtifolia en Prunus dulcis.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
13 januari 2022: opleiding Bedrijfshygiëne
In deze vierdaagse opleiding leert u alle 'ins en outs' van een goed hygiënesysteem en hoe u dit kunt toepassen bij uw eigen bedrijf. Aan bod komen het herkennen van ziekten en plagen in groente- en siergewassen en het nut van kwaliteitszorgsystemen. De opleiding start op 13 januari 2022.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Werken bij Naktuinbouw
Ken of ben jij onze nieuwe collega? Bekijk de vacatures!
We zoeken een:
Een open sollicitatie of stageverzoek is ook altijd welkom.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram