Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
80 jaar in dienst van kwaliteit
Op 11 augustus bestaat Naktuinbouw 80 jaar. De werkwijzen veranderden sindsdien totaal, maar de kern blijft hetzelfde. Al 80 jaar in dienst van kwaliteit! Speciaal voor dit jubileum vertellen wij over onze weg van toen naar nu. Bekijk de video en ontdek meer over Naktuinbouw.
Naar video >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Naktuinbouw Laboratoria vernieuwt Xylella-toetsing
Voor een aantal gewas/pathogeen combinaties vervingen wij afgelopen tijd al traditionele toetsmethoden door moleculaire methoden zoals PCR. Aan het toetsprotocol voor Xylella fastidiosa voegt het Toetslaboratorium nu een tweede onafhankelijke PCR-toets toe. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nu ook wacht- en doorlooptijden in tarievenlijst Laboratoria
De tarievenlijst Laboratoria is uitgebreid met informatie over de wacht- en doorlooptijden van de reguliere kortdurende toetsen.

Langdurige toetsen (trajectopdrachten) of maatwerk (onderzoeksopdrachten of diagnostiek) staan er niet in.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Naamlijsten houtige gewassen en vaste planten
In september komen de nieuwe naamlijsten uit met circa 17.000 nieuwe namen.

In de naamlijsten staan voorkeursnamen, synoniemen en handelsaanduidingen van bijna 45.000 houtige gewassen en 30.000 vaste planten.
 
 
 
Kennispodium DNA later dit jaar
Het Kennispodium over DNA dat gepland stond op 14 september verplaatsen we naar later dit jaar. Een nieuwe datum staat nog niet vast. Als deze bekend is, vermelden we de datum op onze website, in onze nieuwsbrieven en op onze socials. Houd deze dus in de gaten! 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Bemonstering van zaden: nog 1 plek in september
Wilt u zeker weten dat uw monster betrouwbaar en representatief is? Tijdens de opleiding nemen wij u mee door de stappen van het bemonsteringsproces. U oefent actief in het nemen van een betrouwbaar en representatief monster. 
Er is een opleidingsplek in september vrij gekomen. U kunt dus nog deelnemen!
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
7 oktober:
training Zadendeterminatie
Heeft u weleens te maken met ‘andere zaden’ tussen uw zaadpartijen? Wilt u een systematiek leren om deze zaden snel te determineren?
Volg dan de training Zadendeterminatie die start op 7 oktober. U leert in deze training over de bouw van vruchtwijze, vrucht en zaad en oefent in het determineren met zaadmengsels.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
11 oktober: Validatie & Kwaliteitsmonitoring
Op 11 oktober leert u stap voor stap steeds meer over validatie en kwaliteitsmonitoring. U krijgt inzicht in het analyseren en beoordelen van resultaten en krijgt handvatten aangereikt voor het opstellen van een validatierapport. "Ik heb nu voldoende structuur om onze laboratoriumtoetsen te valideren." 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
10 november: opleiding over kwekersrecht
Het kwekersrecht kent vele aspecten: nationaal en internationaal, juridisch en organisatorisch, landbouwkundig en administratief. U krijgt tijdens deze tweedaagse opleiding inzicht in de achtergronden, mogelijkheden, keuzes en procedures van het kwekersrecht. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Ben of ken jij onze nieuwe collega? Wij zoeken een:
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram