80 jaar Naktuinbouw | Wij zoeken keurmeesters!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
80 jaar in dienst van kwaliteit
Op 11 augustus bestaat Naktuinbouw 80 jaar. De werkwijzen veranderden sindsdien totaal, maar de kern blijft hetzelfde. Al 80 jaar in dienst van kwaliteit! Speciaal voor dit jubileum vertellen wij over onze weg van toen naar nu. Bekijk de video en ontdek meer over Naktuinbouw.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij zoeken keurmeesters
Onze keurmeesters zien er op toe dat teeltmateriaal in de bloemisterij-, boomkwekerij- en groentesector voldoet aan deze eisen. Heb jij minimaal een mbo-niveau? Heb je ervaring in teelt van gewassen, plantenziekten en/of kwaliteitssystemen in de tuinbouwsector? Dan is een baan als keurmeester iets voor jou! Wij zoeken collega's in de regio's Noordoost-Nederland, West-Nederland en West- Brabant.

Reageren kan t/m 15 augustus.
 
Naar de vacature >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij zoeken een medewerker Planning
Ben je accuraat, zelfstandig en communicatief? Dan is de functie van medewerker Planning Keuringen iets voor jou!

Je plant het werkaanbod voor onze keurmeesters. Je verwerkt aanvragen van bedrijven en maakt een werkplanning aan de hand van werkrooster en kwalificaties van de keurmeesters.

Reageren kan t/m 15 augustus.
 
Naar de vacature >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Naktuinbouw Laboratoria vernieuwt Xylella-toetsing
Voor een aantal gewas/pathogeen combinaties vervingen wij afgelopen tijd al traditionele toetsmethoden door moleculaire methoden zoals PCR. Aan het toetsprotocol voor  Xylella fastidiosa voegt het Toetslaboratorium nu een tweede onafhankelijke PCR-toets toe.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nu ook wacht- en doorlooptijden in tarievenlijst Laboratoria
De tarievenlijst Laboratoria is uitgebreid met informatie over de wacht- en doorlooptijden van de reguliere kortdurende toetsen. Langdurige toetsen (trajectopdrachten) of maatwerk (onderzoeksopdrachten of diagnostiek) zijn buiten beschouwing gelaten.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Naamlijsten houtige gewassen en vaste planten
In september komen de nieuwe naamlijsten uit met circa 17.000 nieuwe namen.

In de naamlijsten staan voorkeursnamen, synoniemen en handelsaanduidingen van bijna 45.000 houtige gewassen en 30.000 vaste planten.
 
 
 
Kennispodium DNA later dit jaar

Het Kennispodium over DNA dat gepland stond op 14 september verplaatsen we naar later dit jaar. Een nieuwe datum staat nog niet vast. Als deze bekend is, vermelden we de datum op onze website, in onze nieuwsbrieven en op onze socials. Houd deze dus in de gaten!

Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Assortimentskennis boomkwekerij-producten:
zomerkenmerken
Leer meer over de zomerkenmerken van de meest voorkomende laan- en sierbomen, heesters, coniferen en vaste planten die worden gebruikt in het openbare groen. In deze training krijgt u inzicht in de verschillen tussen geslacht, soort en variëteit. Ook lichten we kwaliteitssystemen zoals Select Plant toe. 

De training is op 15 september. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Kwaliteit van boomkwekerij-producten: assortiment ingangscontrole
Leer waar u op moet letten bij inkoop en de levering van door u aangeschafte partijen bomen en planten.  Voldoet het geleverde plantmateriaal aan de soms wettelijke eisen? Is het juiste ras geleverd? Kloppen de leveranciersdocumenten? In de praktijk kijken we wat goede en minder goede bomen zijn. 

Deze training geven we dit najaar. Een definitieve datum volgt.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram