Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
 
 
Toetslaboratorium moderniseert wederom PCR-toetsen
Voor een aantal gewas/ pathogeen combinaties vervingen wij afgelopen tijd de conventionele PCR door de snelle en betrouwbare real-time qPCR-methode. Het gaat om bevestigingstoetsen in geval er verdachte kolonies worden aangetroffen bij de primaire toets. De tarieven blijven hetzelfde.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nu ook wacht- en doorlooptijden in tarievenlijst Laboratoria
Het Toetslaboratorium heeft de tarievenlijst uitgebreid. Hierin is nu ook informatie te vinden over de wacht- en doorlooptijden van de reguliere kortdurende toetsen.
Langdurige toetsen (trajectopdrachten) of maatwerk (onderzoeksopdrachten of diagnostiek) zijn daar buiten beschouwing gelaten.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Monstername tomaten- en paprikazaden bij import
Vanaf 1 april 2021 neemt Naktuinbouw importmonsters van tomaten- en paprikazaden.
Vanaf 15 juli is de werkwijze aangescherpt. Wat houdt dit in de praktijk in? 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Kennispodium DNA later dit jaar
Het Kennispodium over DNA dat gepland stond voor 14 september houden we later dit jaar. Er is nog geen definitieve datum vastgesteld. Zodra we deze weten, dan vermelden wij die op onze website en in onze nieuwsbrieven. Houd deze dus in de gaten! 
Lees meer >
 
 
80 jaar in dienst van kwaliteit
Op 11 augustus bestaat Naktuinbouw 80 jaar. De werkwijzen veranderden sindsdien totaal, maar de kern blijft hetzelfde. Al 80 jaar in dienst van kwaliteit! Speciaal voor dit jubileum vertellen wij over onze weg van toen naar nu. Bekijk de video en ontdek meer over Naktuinbouw.
Bekijk video >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
9 september:
Bemonstering van planten
Wilt u zeker weten dat het monster dat u neemt echt de partij vertegenwoordigt? En wilt u zeker zijn van de betrouwbaarheid van uw bemonstering? Op 9 september leert u in de opleiding Bemonstering van planten hoe u op de juiste manier bemonstert.

Voor de snelle beslissers: er is nog 1 opleidingsplek beschikbaar.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
7 oktober:
training Zadendeterminatie
Heeft u weleens te maken met ‘andere zaden’ tussen uw zaadpartijen? Wilt u een systematiek leren om deze zaden snel te determineren? Volg dan de training Zadendeterminatie die start op 7 oktober. U leert in deze training over de bouw van vruchtwijze, vrucht en zaad en oefent in het determineren met zaadmengsels.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
11 oktober:
Validatie & Kwaliteitsmonitoring
Op 11 oktober gaan we uitgebreid in op het begrip validatie en het belang hiervan bij de beoordeling van protocollen. U krijgt inzicht in het analyseren en beoordelen van resultaten en krijgt handvatten aangereikt voor het opstellen van een validatierapport.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
10 november:  opleiding over kwekersrecht
Het kwekersrecht kent vele aspecten: nationaal en internationaal, juridisch en organisatorisch, landbouwkundig en administratief. U krijgt tijdens deze tweedaagse opleiding inzicht in de achtergronden, mogelijkheden, keuzes en procedures van het kwekersrecht.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij zoeken keurmeesters
Naktuinbouw voert keuringen uit volgens de Europese richtlijnen en Nederlandse wet. Keurmeesters zien er op toe dat teeltmateriaal in de bloemisterij-, boomkwekerij- en groentesector voldoet aan deze eisen. Je voert ook inspecties uit op teeltmateriaal en zaden bij importeurs en exporteurs.

Heb jij een mbo-niveau en  ervaring binnen de tuinbouw-sector? Dan is een baan als Keurmeester iets voor jou! 
 
Naar de vacature >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij zoeken een medewerker Planning
Ben je accuraat, zelfstandig en communicatief? Dan is de functie van medewerker Planning Keuringen iets voor jou!

Je plant het werkaanbod voor onze keurmeesters. Je verwerkt aanvragen van bedrijven en maakt een werkplanning aan de hand van werkrooster en kwalificaties van de keurmeesters.

 
Naar de vacature >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram