Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
 
Na 80 jaar blijft Naktuinbouw slagvaardig
In augustus is het 80 jaar geleden dat de voorloper van Naktuinbouw werd opgericht. De werkwijzen veranderden sindsdien totaal, maar de kern blijft hetzelfde. 
Lees meer hierover in de nieuwste editie van Buitenstebinnen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
"Technologie is noodzakelijk"
Naktuinbouw bestaat dit jaar 80 jaar. Wat kunnen we leren van de geschiedenis wat we kunnen gebruiken voor de toekomst? Naktuinbouw vroeg het futurist Richard van Hooijdonk. Hij schetst dat technologie noodzakelijk is. Daarmee kunnen wij de uitdagingen die ons te wachten staan het hoofd te bieden.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
27 september: opleiding Bedrijfshygiëne
In deze vierdaagse opleiding leert u alle 'ins en outs' van een goed hygiënesysteem en hoe u dit kunt toepassen bij uw eigen bedrijf. Aan bod komen het herkennen van ziekten en plagen in groente- en siergewassen en het nut van kwaliteitszorgsystemen. De opleiding start op 27 september. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
6 oktober:
training Bedrijfshygiëne
Een muis kan al binnenkomen door een opening van een halve centimeter. Laat staan de ziekten en plagen die loeren op het teeltmateriaal van het bedrijf waar u werkt. In de eendaagse training Bedrijfshygiëne op 6 oktober leert u hoe u indringers geen kans geeft. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij zoeken keurmeesters
Naktuinbouw voert keuringen uit volgens de Europese richtlijnen en Nederlandse wet. Keurmeesters zien er op toe dat teeltmateriaal in de bloemisterij-, boomkwekerij- en groentesector voldoet aan deze eisen. Je voert ook inspecties uit op teeltmateriaal en zaden bij importeurs en exporteurs.

Heb jij een mbo-niveau en  ervaring binnen de tuinbouw-sector? Dan is een baan als Keurmeester iets voor jou! 
 
Naar de vacature >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij zoeken een medewerker planning
Ben je accuraat, zelfstandig en communicatief? Dan is de functie van medewerker Planning iets voor jou!

Je plant het werkaanbod voor onze keurmeesters. Je verwerkt aanvragen van bedrijven en maakt een werkplanning aan de hand van werkrooster en kwalificaties van de keurmeesters.  
 
Naar de vacature >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram