Vacatures | TWF Fruit | 80 jaar Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
 
Dank voor de tijdige perceels-aangifte!
Bijna alle perceelsaangiften waren dit jaar rond 15 mei aangeleverd. Dit geeft de keurmeester meer tijd om een efficiënte planning te maken. Onze teamadministratie heeft meer tijd voor het verwerken van de perceelsaangiften voor de deadline. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Koppeling mijnNaktuinbouw en partijaangifte
De koppeling tussen mijnNaktuinbouw en partij-opgave gaat binnenkort live. Alleen percelen die u aanmaakt via mijnNaktuinbouw zijn dan beschikbaar in de omgeving voor partijopgave. Houdt onze website in de gaten voor de exacte livegang.
 
 
Nieuw hoofd Keuringen
Op 1 juli startte Peter van Nieuwkoop als hoofd Keuringen. Hij volgt Ron Bleijswijk op die per 1 augustus met pensioen gaat. 

Van Nieuwkoop (50) stuurt alle keuringsactiviteiten aan. Ook richt hij zich op de uitwerking van nieuwe uitdagingen uit het meerjarenplan Naktuinbouw Next Level. Bedrijven krijgen hierin onder andere meer mogelijkheden voor eigen uitvoering van beoordelingen en toetsingen onder officieel toezicht. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Deze week: de UPOV TWF
Deze week vindt het jaarlijkse overleg van het de Technical Working Party for fruit (TWF) plaats vanuit Zhenzhou, China. Dit is de werkgroep van UPOV voor het DUS-onderzoek in uitgangs-materiaal van fruit. UPOV is de wereldwijde organisatie voor het bevorderen van kwekersrecht. Meer dan 70 landen zijn aangesloten. Elk UPOV-land kan deelnemen in de werkgroep. Vanuit Naktuinbouw is DUS-onderzoeker Marco Hoffman (deels) aanwezig.

Meer hierover op de UPOV-website, of neem contact op met ons team Support.
 
 
 
80 jaar Naktuinbouw
In de nieuwe uitgave van Buitenstebinnen kijken bestuursvoorzitter Agnes van Ardenne en directeur John van Ruiten naar de huidige positie van Naktuinbouw. Lees dit artikel nu alvast online.
Eind deze week verschijnt de nieuwste Buitenstebinnen. Houdt onze website en socials in de gaten!
 
Lees eerdere edities >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Geen speciale voorwaarden meer
Sinds het begin van 2020 creëerde de Europese Commissie speciale voorwaarden vanwege de wereldwijde COVID-19-pandemie. U kon daardoor eenvoudiger plantaardige producten uit bepaalde landen importeren. Vanaf 1 september gelden die speciale voorwaarden niet meer. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij zoeken keurmeesters
Naktuinbouw voert keuringen uit volgens de Europese richtlijnen en Nederlandse wet. Keurmeesters zien er op toe dat teeltmateriaal in de bloemisterij-, boomkwekerij- en groentesector voldoet aan deze eisen. Je voert ook inspecties uit op teeltmateriaal en zaden bij importeurs en exporteurs.

Heb jij een mbo-niveau en  ervaring binnen de tuinbouw-sector? Dan is een baan als Keurmeester iets voor jou!
 
Naar de vacature >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij zoeken een medewerker Planning
Ben je accuraat, zelfstandig en communicatief? Dan is de functie van Medewerker Planning iets voor jou!

Je plant het werkaanbod voor onze keurmeesters. Je verwerkt aanvragen van bedrijven en maakt een werkplanning aan de hand van werkrooster en kwalificaties van de keurmeesters. 
 
Naar de vacature >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Opleidingen en trainingen in het najaar
Overzicht >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram