Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
Newsletter Vegetables
 
 
Impact van de Brexit
De Brexit bracht in de aanloopfase vooral veel onzekerheid met zich mee. Diverse data die steeds niet doorgingen, regels en afspraken die onduidelijk bleven. Samen met de bedrijven is het goed gelukt ons voor te bereiden op deze grote klus.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Fytosanitaire ontwikkelingen
Naktuinbouw ondersteunt vrij handelsverkeer en markttoegang. Het is belangrijk dat we dit zo houden. Daarvoor is het ook van belang dat u goed op de hoogte bent van nieuwe fytosanitaire risico’s en regelgeving. Hier leest u de belangrijkste ontwikkelingen en risico’s op fytosanitair gebied. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Moeizame start DUS-onderzoek
Het natte voorjaar in combinatie met de lage temperaturen, maakt dat het seizoen op de proefvelden voor het DUS-onderzoek voor kwekersrecht moeizaam van start ging voor sommige gewassen.

De grond die veelbelovend uit de winter kwam, veranderde door de vele regen in een nat en niet bewerkbaar proefveld. Sommige proeven die voorgezaaid in opkweek staan, konden niet uitgeplant. De planten waren te groot voor de eisen die wij aan een proef stellen. Deze proeven zijn opnieuw gezaaid. 
 
 
 
Nieuwe fysio valse meeldauw geïndentificeerd en benoemd
Vorig jaar identificeerde de Europese commissie van de International Bremia Evaluation Board (IBEB-EU) een veelvoorkomende nieuwe variant van valse meeldauw in sla: Bl: 37EU. Om de ontwikkeling van nieuwe fysio’s te voorkomen, benadrukt de IBEB het belang van chemische bestrijdings- en hygiënemaatregelen, naast het gebruik van resistente rassen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Monstername tomaten- en paprikazaden bij import
De NVWA gaf opdracht aan de keuringsdiensten, waaronder Naktuinbouw, om vanaf 1 april 2021 importmonsters te nemen van tomaten- en paprikazaden. Wat houdt dit in de praktijk in?
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Geef wijziging bedrijfsvorm door aan onze administratie
Uw bedrijf is ingeschreven bij de KvK. Overweegt u een wijzing van bedrijfsvorm, dan kan dat grote consequenties hebben. Geef dit daarom altijd door aan onze administratie.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Stef Schuijt gestart als directeur
Op 1 juni startte Stef Schuijt als directeur bij Naktuinbouw. Stef Schuijt vormt samen met John van Ruiten het directieteam. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wijziging diverse TQ's
Samen met UPOV en CPVO werken we aan geharmoniseerde TQ’s. In de komende weken maken we de TQ’s van diverse gewassen gelijk aan die van het CPVO.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
23 juni: Online introductietraining over de digitale zadenatlas
Moet u voor uw werk zaden gaan determineren, maar is het gebruik van een zadenatlas nieuw voor u? Volg dan de nieuwe online training 'Werken met de digitale zadenatlas' op 23 juni. De training gaat door en u kunt zich er nog voor inschrijven.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
24 september: Geautoriseerde veldinspectie in de zaadproductie
In de opleiding Geautoriseerde veldinspectie in de zaadproductie maakt u kennis met de basisprincipes van veldinspecties.

Er zijn nog enkele opleidingsplekken beschikbaar op 24 september. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
English articles
 
Read more >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Werken bij Naktuinbouw
Wij zoeken een:
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram