Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
 
Kennispodium 'Nieuwe narigheid' op 8 juni
Op dinsdag 8 juni vindt ons eerste kennispodium van 2021 plaats. Het is thema is 'Nieuwe narigheid'. Wij gaan graag met u in gesprek over nieuwe ziekten en plagen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Administratieve verplichtingen op een rij
Aan welke administratieve verplichtingen moet u bij inkoop en verkoop van uw plantmateriaal voldoen? We zetten het overzichtelijk voor u op een rij.
 
Lees meer >
 
 
 
Geef wijziging bedrijfsvorm aan ons door
Uw bedrijf is ingeschreven bij de KvK. Overweegt u een wijzing van bedrijfsvorm, dan kan dat grote consequenties hebben. Geef dit daarom altijd aan ons door.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Peter van Nieuwkoop nieuw hoofd Keuringen
Op 1 juli komt Peter van Nieuwkoop bij Naktuinbouw in dienst. Op 1 augustus volgt hij Ron Bleijswijk op als hoofd Keuringen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Training Bedrijfshygiëne
Een muis kan al binnenkomen door een opening van een halve centimeter. Laat staan de ziekten en plagen die loeren op het teeltmateriaal van het bedrijf waar u werkt. In de eendaagse training Bedrijfshygiëne op 6 oktober leert u hoe u indringers geen kans geeft.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding Bedrijfshygiëne
In deze vierdaagse opleiding leert u alle 'ins en outs' van een goed hygiënesysteem en hoe u dit kunt toepassen bij uw eigen bedrijf. Aan bod komen het herkennen van ziekten en plagen in groente- en siergewassen en het nut van kwaliteitszorgsystemen. De opleiding start op 27 september.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Waar werken we aan bij Naktuinbouw?
Hoe levert Naktuinbouw toegevoegde waarde aan de tuinbouwsector? In een animatiefilm van ruim vijf minuten vertellen wij u er alles over.
 
Lees meer >
 
 
 
Werken bij Naktuinbouw
Wij zoeken een:
 
Lees meer >
 
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram