Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
Newsletter Floriculture
 
 
UPOV-TWO vanuit Nederland
Naktuinbouw is online gastheer van de Technical Working Party for Ornamental Plants and Forest Trees (TWO) van 7 tot en met 11 juni. Vorig jaar zou de werkgroep bij Naktuinbouw te gast zijn in Roelofarendsveen. Vanwege corona ging dit niet door. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Overview English articles
Read the latest news from our website.
 
Read more >
 
 
 
Kennispodium 'Nieuwe narigheid' op 8 juni
Op dinsdag 8 juni vindt ons eerste kennispodium van 2021 plaats. Het thema is 'Nieuwe narigheid'. Wij gaan graag met u in gesprek over nieuwe ziekten en plagen. Bent u er bij?
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Geef wijziging bedrijfsvorm aan ons door
Uw bedrijf is ingeschreven bij de KvK. Overweegt u een wijzing van bedrijfsvorm, dan kan dat grote consequenties hebben. Geef dit daarom altijd door aan onze administratie.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuw: online training Werken met de digitale zadenatlas
Moet u voor uw werk zaden gaan determineren, maar is het gebruik van een zadenatlas nieuw voor u? Volg dan deze nieuwe online training op 23 juni.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Peter van Nieuwkoop nieuw hoofd Keuringen Naktuinbouw
Op 1 juli komt Peter van Nieuwkoop bij Naktuinbouw in dienst. Op 1 augustus volgt hij Ron Bleijswijk op als hoofd Keuringen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Naktuinbouw Academy: ons nieuwe online leerplatform
Op 11 februari beten de veertien cursisten van de training e-CertNL succesvol het spits af in ons nieuwe online leerplatform: dé Naktuinbouw Academy. Sindsdien is het online platform onderdeel van alle opleidingen en trainingen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Plant Breeders' Rights opleiding voor het eerst in 26 jaar online
Op 3 mei startten 41 deelnemers met de Plant Breeders’ Rights opleiding. Voor het eerst in 26 jaar gebeurt dit niet klassikaal in Wageningen, maar thuis achter hun laptop via de Naktuinbouw Academy.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
6 oktober: training Bedrijfshygiëne
Geef indringers géén kans om het plantmateriaal op uw bedrijf aan te tasten. In de training Bedrijfshygiëne op 6 oktober neemt u uw bedrijf onder de loep. U krijgt inzicht in de risicogebieden en wordt zich bewust van het nut van bedrijfshygiëne en de invloed van voorschriften op de dagelijkse werkzaamheden.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
7 oktober: training Zadendeterminatie
Heeft u weleens te maken met ‘andere zaden’ tussen uw zaadpartijen? Wilt u een systematiek leren om deze zaden snel te determineren? Volg dan de training Zadendeterminatie die start op 7 oktober.
U leert in deze training over de bouw van vruchtwijze, vrucht en zaad en oefent in het determineren met zaadmengsels.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
11 oktober: seminar Validatie & kwaliteitsmonitoring
Op 11 oktober gaan we uitgebreid in op het begrip validatie en het belang hiervan bij de beoordeling van protocollen. U krijgt inzicht in het analyseren en beoordelen van resultaten en krijgt handvatten aangereikt voor het opstellen van een validatierapport.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Werken bij Naktuinbouw
Wij zoeken een:
Reageren op de genoemde vacatures kan tot en met 30 mei. Kent u iemand voor wie een van deze vacatures interessant is? Geef het door! 
 
Lees meer >
 
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram