Verdiep u in eCertNL
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
 
Registers voor export
Voor de export naar sommige derde landen is het noodzakelijk dat bedrijven of producten in een NVWA-register staan. Alle benodigde informatie hierover vindt u op onze website.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Handleiding fruitgewassen
De handleiding fruitgewassen is aangepast aan de recente regelgeving. Ook hebben we schema’s opgenomen voor instandhouding Fragaria en Rubus en is de bijlage over in vitro vermeerdering verder uitgewerkt.  
 
Direct naar de handleiding >
 
 
 
"Verdiep je in e-CertNL of besteed agro-export uit"
e-CertNL is het systeem waarin landbouwgoederen voor export worden geregistreerd. Dit systeem wordt door veel ondernemers onderschat. "Gebruik je het niet dagelijks, besteed het dan uit." Lees meer in dit artikel in het Brexitloket.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Training Bacterievuur
Bacterievuur kan grote schade aanrichten aan meidoornhagen en ook in de fruit- en laanboom-teelt. In deze training leert u hoe u bacterievuur herkent, hoe deze ziekte zich verspreidt en welke bestrijding mogelijk is. 

Bij voldoende belangstelling organiseren wij deze training in juli of augustus. Geef u alvast op!
 
Lees meer >
 
 
 
Assortimentskennis boomkwekerij-producten: Zomerkenmerken
In deze training leert u meer over de zomerkenmerken van de meest voorkomende laan- en sierbomen, heesters, coniferen en vaste planten. Ook lichten wij 
kwaliteitssystemen zoals Select Plant toe. Schrijf u nu in voor de workshop op 15 september
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Kwaliteit van boomkwekerij-producten: assortiment ingangscontrole
Waar moet u op letten bij de inkoop en de levering van door u aangeschafte partijen bomen en planten? Welke kwaliteitseisen mogen worden gesteld in een bestek- of beplantingsplan? 
Doe mee op 22 september 2021
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Kennispodia
Vorig jaar september organiseerden we ons eerste kennispodium. De deelnemers waren erg tevreden en het smaakte naar meer. Daarom organiseren wij in 2021 drie kennispodia over actuele onderwerpen.
 
Lees meer >
 
 
 
Werken bij Naktuinbouw
Ken of ben jij onze nieuwe collega? Wij zoeken een: 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram