Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
 
We komen één keer per jaar op bedrijfsbezoek
Op dit moment bezoeken wij veel bedrijven die we ook al bezochten in het najaar van 2020. Bedrijven merken op dat de keurmeester er 'weer' is. De reden is dat wij als Naktuinbouw proberen om op het meest geschikte moment in het jaar te komen.
Lees meer >
 
 
 
"Verdiep je in e-CertNL of besteed agro-export uit"
Het gebruik van e-CertNL, het systeem waarin landbouw-goederen voor export worden geregistreerd, wordt door veel ondernemers onderschat. "Gebruik je het niet dagelijks, besteed het dan uit", adviseert Edwin Egthuijsen, Naktuinbouw. 
 
Lees verder >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Stef Schuijt benoemd tot Naktuinbouw-directeur
Het Naktuinbouw-bestuur benoemde 12 maart Stef Schuijt (53) tot directeur. Hij start op 1 juni in zijn nieuwe functie.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Jaarverslag 2020 is uit
Ons jaarverslag over 2020 staat online! Bestuursvoorzitter Agnes van Ardenne vertelt zelf hoe zij terugkijkt op 2020. Ook lichten we de Brexit, ziekten & plagen, internationale projecten en EU-Plantgezondheidsverordening toe.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Training Bedrijfshygiëne
(1 dag)
Geef indringers géén kans om het plantmateriaal op uw bedrijf aan te tasten. In de training Bedrijfshygiëne op 4 juni neemt u uw bedrijf onder de loep. U krijgt inzicht in de risicogebieden. U wordt zich bewust van het nut van bedrijfshygiëne en de invloed van voorschriften op de dagelijkse werkzaamheden. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding Bedrijfshygiëne
(4 dagen)
In deze vierdaagse opleiding leert u alle 'ins en outs' van een goed hygiënesysteem en hoe u dit kunt toepassen bij uw eigen bedrijf. Aan bod komen het herkennen van ziekten en plagen in groente- en siergewassen en het nut van kwaliteitszorgsystemen.
De opleiding start op 27 september.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Werken bij Naktuinbouw
Ben jij onze nieuwe collega? Wij zoeken een:
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram