Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
 
Nieuwe eisen VK voor alle waardplanten Xylella fastidiosa
Vanaf 5 maart 2021 gelden nieuwe eisen voor de import van waardplanten van Xylella fastidiosa. Eind februari publiceerde het Verenigd Koninkrijk deze eisen. De implementatie van de eisen is afgestemd met de NVWA.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wat wijzigt er voor u na uitstel van aantal regels voor handel met VK?
De Britse overheid besloot op 11 maart een aantal regels voor de handel met het VK uit te stellen. Zo is de certificaatplicht voor alle gereguleerde planten en plantaardige producten doorgeschoven van 1 april 2021 naar 1 januari 2022.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
"Verdiep je in e-CertNL of besteed agro-export uit"
Het gebruik van e-CertNL, het systeem waarin landbouwgoederen voor export worden geregistreerd, wordt door veel ondernemers onderschat. "Gebruik je het niet dagelijks, besteed het dan uit", adviseert Edwin Egthuijsen, medewerker van Naktuinbouw. Lees het hele artikel in het Brexitloket.
 
Brexitloket >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Jaarverslag 2020 is uit
Ons jaarverslag over 2020 staat online! Het verslag is opgedeeld in verschillende thema's. Bestuursvoorzitter Agnes van Ardenne vertelt zelf hoe zij terugkijkt op 2020. Ook lichten we de Brexit, ziekten & plagen, internationale projecten en EU-Plantgezondheidsverordening toe. Uiteraard ontbreken de financiële pagina's en de facts & figures niet. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
9 september: Bemonstering van planten
Wilt u zeker weten dat het monster dat u neemt echt de partij vertegenwoordigt? En wilt u zeker zijn van de betrouwbaarheid van uw bemonstering? Op 9 september leert u in de opleiding Bemonstering van planten hoe u op de juiste manier bemonstert.  
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
21 september:
opleiding Zaadanalyse
Bent u op zoek naar een basisopleiding in het zaadvak of een module die zich meer toespitst op een onderwerp uit het zaadvak? Zoals kiemkracht-onderzoek of vigourbepalingen? De opleiding Zaadanalyse biedt het u vanaf 21 september.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
27 september:
opleiding Bedrijfshygiëne
In deze vierdaagse opleiding leert u alle 'ins en outs' van een goed hygiënesysteem en hoe u dit kunt toepassen bij uw eigen bedrijf. Aan bod komen het herkennen van ziekten en plagen in groente- en siergewassen en het nut van kwaliteitszorgsystemen. De opleiding start op 27 september.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
7 oktober:
training Zadendeterminatie
Heeft u weleens te maken met ‘andere zaden’ tussen uw zaadpartijen? Wilt u een systematiek leren om deze zaden snel te determineren? Volg dan de training Zadendeterminatie. U leert over de bouw van vruchtwijze, vrucht en zaad en oefent in het determineren met zaadmengsels.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Werken bij Naktuinbouw
Ben jij onze nieuwe collega? Wij zoeken een:
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Stef Schuijt benoemd tot Naktuinbouw-directeur
Het Naktuinbouw-bestuur benoemde 12 maart Stef Schuijt (53) tot directeur. Hij start op 1 juni in zijn nieuwe functie.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram