Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
Nieuwe Plantgezondheidswet in werking op 1 maart 2021
Op 14 december 2019 trad de Europese Plantgezondheidsverordening (PHR) in werking. In het verlengde daarvan is er in Nederland nu de Plantgezondheidswet (PGW). Deze wet vervangt de huidige Plantenziektenwet uit 1951. Per 1 maart 2021 is de nieuwe Plantgezondheidswet formeel in werking getreden. 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe eisen VK voor alle waardplanten Xylella fastidiosa
Vanaf 5 maart 2021 gelden nieuwe eisen voor de import van waardplanten van Xylella fastidiosa. Eind februari publiceerde het Verenigd Koninkrijk deze eisen. De implementatie van de eisen is afgestemd met de NVWA. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Belangrijke data voor handel VK
Het VK voert na Brexit stapsgewijs nieuwe importregels in. Dit gebeurt op 1 april en op 1 juli. Dit heeft gevolgen voor de Nederlandse exportsector. Vanaf 1 april moeten producten van plantaardige oorsprong zijn voorzien van fytosanitaire  gezondheidscertificaten. Wil je weten wat deze verandering voor jouw bedrijf betekent?
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Plant Health Conference
AIPH, FloraCulture International en Naktuinbouw nodigen de sierteeltketen uit voor de Plant Health Conference ‘Working Together for Better Plant Health’. Het online congres is op 24 maart 2021. U kunt zich gratis registreren voor deelname.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Online training e-CertNL
Voor de export van plantmateriaal naar derde landen (buiten de EU) moet u een exportinspectie aanvragen en een fytosanitair certificaat opmaken. Dit doet u via e-CertNL. Hoe dit overheidssysteem werkt leert u in de online training e-CertNL. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram