Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
 
Brexit is een feit
Het Verenigd Koninkrijk (VK) verliet de Europese Unie (EU) op 31 december 2020. In het zakendoen met het Verenigd Koninkrijk zijn veel dingen ingrijpend veranderd. Wees alert op de veranderingen die nu gelden en in de komende maanden nog gaan veranderen!
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Meer weten over plantenpaspoort?
We bundelden al bijna 50 vragen en antwoorden over het plantenpaspoort en de EU-Plantgezondheidsverordening op onze website. Recent vulden we de lijst weer aan. De kans is dus groot dat u hier het antwoord op uw vraag vindt.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Waarschuwings-label verplicht bij verkoop giftige planten in Frankrijk
Vanaf 1 juli 2021 moeten in Frankrijk giftige planten die mogelijk een risico vormen voor de volksgezondheid bij verkoop aan de consument voorzien zijn van een extra waarschuwingslabel of een uiting in een andere vorm. Bijvoorbeeld bij Nerium oleander en Taxus baccata.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Voorkom besmetting met spintmijt op stek van kerstster
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt voor het risico op het binnenbrengen van een quarantaine spintmijt met stekmateriaal van kerstster (Euphorbia pulcherrima). Het gaat om de soort Eotetranychus lewisi, die voorkomt op verschillende plantensoorten.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Tarieven Naktuinbouw 2021
Er zijn drie tarievenlijsten voor onze werkzaamheden: Rassenonderzoek, Keuringen en Laboratoria. Hier leest u meer informatie over de tarieven voor 2021.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Geef wijziging bedrijfsvorm aan ons door
Uw bedrijf is ingeschreven bij de KvK. Overweegt u een wijzing van bedrijfsvorm, dan kan dat grote consequenties hebben. Geef dit daarom altijd door aan onze administratie.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Volgende online training e-CertNL op 11 maart
Voor de export van plantmateriaal naar derde landen (buiten de EU) moet u een exportinspectie aanvragen en een fytosanitair certificaat opmaken. Dit doet u via e-CertNL. Hoe dit overheidssysteem werkt leert u in de online training e-CertNL. Op 11 maart 2021 organiseren we de volgende training.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Geef indringers geen kans met bedrijfshygiëne
Hoe voorkomt u dat de voor het blote oog onzichtbare ziekten en plagen bij uw bedrijf binnenkomen? In de training Bedrijfshygiëne (4 juni) neemt u uw bedrijf onder de loep en krijgt u inzicht in de risicogebieden. U wordt zich bewust van het nut van bedrijfshygiëne en een goed hygiënesysteem.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram