Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Import & Export
 
Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond 2021! 
 
 
Aangepaste openingstijden feestdagen

Vóór en tijdens de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden. Op 24 december en op 31 december kunt u ons tot 15.30 uur bereiken. Op 25 en 26 december en op 1 januari is het kantoor gesloten.

Wilt u een inspectie op zaterdag 26 december? Meld dit dan uiterlijk donderdag 24 december voor 12.00 uur per e-mail bij de planning.

 
 
Tijden import- en exportinspecties

Voor een efficiënte planning vragen wij u om de inspectieaanvraag tijdig in e-CertNL in te voeren.  
Houd er rekening mee dat we met bloktijden werken. Wanneer wilt u de inspectie?

  • Het kan de hele dag:  vul 12.15 uur in
  • Ochtend: vul 10.15 uur in
  • Middag: vul 15.15 uur in
 
Lees meer >
 
 
 
Exporteisen Xylella fastidiosa Verenigd Koninkrijk na Brexit
De nieuwe fytosanitaire eisen van Verenigd Koninkrijk (VK) die per 1 januari 2021 van kracht worden zijn in grote lijnen bekend.
Daaruit blijkt nu dat de eisen voor de export van waardplanten van Xylella fastidiosa globaal overeenkomen met de huidige plantenpaspoorteisen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Vraag en antwoord Brexit-fytosanitaire inspecties
Brexit heeft grote gevolgen voor bedrijven in Nederland en roept veel vragen op.
Op onze website vindt u de vragen en antwoorden over de fytosanitaire inspecties voor VK. De pagina vullen we regelmatig aan.
Bekijk het webinar Royal Flora Holland voor antwoorden op veel vragen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Voorraadkeuring
Vanaf 1 januari 2021 kunt u deelnemen aan de erkenningsregeling voorraadkeuringen VK. Onder voorwaarden wordt het mogelijk om de exportinspectie op een (klaarstaande of in de kas staande) voorraad te laten plaatsvinden. Later kan deze voorraad verdeeld worden over diverse fytosanitaire certificaten.
 
Lees meer >
 
 
 
IBP productgroep (CBN)
Voor het aanvragen van inspecties VK is er in de applicatie bomen jonge planten (CBN) een nieuwe IBP productgroep aangemaakt 'Sierteelt VK (Brexit)'. Gebruik deze productgroep voor het aanvragen van alle inspecties voor VK. Dit vanwege onze kwalificatiestructuur en het maken van een efficiënte planning.
 
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram