Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
Wij hebben aangepaste openingstijden voor en tijdens de feestdagen.
Op 24 december en op 31 december kunt u ons tot 15.30 uur bereiken. Op 25 en 26 december en op 1 januari zijn wij gesloten. Er zijn nog wel inspecties mogelijk.

Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond 2021!
 
 
Wijziging ZP-code Ierland
Handelt u met Ierland? Dan vindt een wijziging plaats op het plantenpaspoort. Ierland en het VK staan de code PZCONF op een plantenpaspoort niet meer toe. Dit was een bijzondere verzamelcode voor meerdere PZ-organismen op naaldbomen.

Vanaf nu moeten alle PZ-codes per individueel PZ-gereguleerd organisme worden vermeld.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Vanaf 1 januari 2021 is VK een derde land
Brexit leidt tot nieuwe grenzen en dus hogere invoerkosten, complexere procedures en meer controles. Deze zijn vergelijkbaar met huidige landen buiten de EU (derde landen). U merkt ook Brexit-gevolgen als uw bedrijf indirect zakendoet met het VK. Bijvoorbeeld via uw toeleveranciers.
Wees voorbereid.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Eerste certificaat Elite Softfruit uitgereikt
Met het nieuwe Elite Softfruit certificeringssysteem kunnen bedrijven zich weer op een hoger niveau onderscheiden.
Het eerste certificaat voor Elite Softfruit reikte Gerben Mellema, manager Keuringen bij Naktuinbouw, uit aan de heer Klaas Niewold, algemeen directeur van Flevoplant.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Werkt u al met mijnNaktuinbouw?
mijnNaktuinbouw.nl is uw klantportaal waar u alle informatie vindt die wij met u delen en die u met ons deelt.
In het systeem kunt u uw dossier, toetsingen en aanvragen inzien. U vindt de status van uw kwekersrechtaanvragen. U kunt perceelsaangifte en - indien nodig - partijaangifte doen. Ook vindt u de status en uitslagen van uw laboratoriumtoetsen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Tarieven Naktuinbouw 2021
Er zijn drie tarievenlijsten voor onze werkzaamheden:
  • Rassenonderzoek
  • Keuringen
  • Laboratoria
Hier leest u meer over de tarieven voor 2021.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Buitenstebinnen
In deze coronatijd konden we toch onze opleidingen aanbieden. En werkten we mee aan de standaardlijst voor Nederlandse namen voor cultuurplanten. Ons Naktuinbouw Laboratorium laat zien hoe zij continu in contact blijft met de klant. En we kijken vooruit: welke innovaties gaan we verder ontwikkelen? Lees het in de nieuwste Buitenstebinnen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Database voor biologisch uitgangsmateriaal
In de biologische teelt wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologisch uitgangsmateriaal. Als er voldoende biologisch uitgangsmateriaal beschikbaar is, bent u wettelijk verplicht om dit materiaal te gebruiken.
U vindt de beschikbaarheid in de Biodatabase, de database voor biologisch uitgangsmateriaal.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe ruimte voor toetsingen 
Naktuinbouw heeft een belangrijke monitor-functie in opdracht van de NVWA. Op 20 november kregen wij een extra toetslocatie. Hier kunnen we op verzoek van de NVWA onderzoek doen bij uitbraken van onbekende of zeer risicovolle ziektes. De ruimte nemen wij begin januari in gebruik. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 Hier kunnen we op verzoek van de NVWA onderzoek doen bij uitbraken van onbekende of zeer risicovolle ziektes. De nieuwe ruimte voldoet aan de huidige normen voor een BPL III-laboratorium en is een uitbreiding van onze toetscapaciteit.
Wegwijs in kwekersrecht online
Bent u betrokken bij kwekersrecht- en toelatingsonderzoek en is dit nog een nieuwe wereld voor u?Volg dan de online training Wegwijs in Kwekersrecht! 
Leer alles over de te volgen procedures, waar u de juiste informatie vindt en hoe u online uw kwekersrechtaanvraag in kunt dienen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Een kijkje in de keuken van Opleidingen
Onze medewerkers delen hun specialistische kennis en expertise graag met de sectoren. Bijvoorbeeld met onze trainingen en opleidingen. Door corona konden deze tijdelijk niet doorgaan. Naktuinbouw zocht én vond nieuwe manieren om cursisten te blijven ontmoeten.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram