Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
Newsletter Floriculture
 
Wij hebben aangepaste openingstijden voor en tijdens de feestdagen.
Op 24 december en op 31 december kunt u ons tot 15.30 uur bereiken. Op 25 en 26 december en op 1 januari zijn wij gesloten. Er zijn nog wel inspecties mogelijk.

Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond 2021!
 
 
Nieuwe ruimte voor toetsingen
Naktuinbouw heeft een belangrijke monitor-functie in opdracht van de NVWA. Om de veiligheid van het materiaal van bedrijven in onze laboratoria te garanderen, kregen wij op 20 november een extra toetslocatie. Deze nemen wij begin januari in gebruik. 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Vanaf 1 januari 2021 is VK een derde land
Brexit leidt tot nieuwe grenzen en dus hogere invoerkosten, complexere procedures en meer controles. Deze zijn vergelijkbaar met huidige landen buiten de EU (derde landen). U merkt ook Brexit-gevolgen als uw bedrijf indirect zakendoet met het VK.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Tarieven Naktuinbouw 2021
Er zijn drie tarievenlijsten voor onze werkzaamheden:
  • Rassenonderzoek
  • Keuringen
  • Laboratoria.
Hier leest u meer informatie over de tarieven voor 2021.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Buitenstebinnen
In deze coronatijd konden we toch onze opleidingen aanbieden. En werkten we mee aan de standaardlijst voor Nederlandse namen voor cultuurplanten. Naktuinbouw Laboratoria laat zien hoe zij continu in contact blijven met de klant. En we kijken vooruit: welke innovaties gaan we verder ontwikkelen? Lees het in de nieuwste Buitenstebinnen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Een kijkje in de keuken van Opleidingen
Onze medewerkers delen hun specialistische kennis en expertise graag met de sectoren. Bijvoorbeeld met onze trainingen en opleidingen. Door corona konden deze tijdelijk niet doorgaan. Naktuinbouw zocht én vond nieuwe manieren om cursisten te blijven ontmoeten.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Uitreiking eerste certificaat Elite Softfruit
Met het nieuwe Elite Softfruit certificeringssysteem kunnen bedrijven zich weer op een hoger niveau onderscheiden.
Het eerste certificaat voor Elite Softfruit reikte Gerben Mellema, manager Keuringen bij Naktuinbouw, uit aan de heer Klaas Niewold, algemeen directeur van Flevoplant.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Training e-CertNL in voorjaar 2021
Voor de export van plantmateriaal naar derde landen (buiten de EU) moet u een exportinspectie aanvragen en een fytosanitair certificaat opmaken. Dit doet u via e-CertNL. Hoe dit overheidssysteem werkt leert u in de online training e-CertNL. Bij voldoende interesse plannen we in het eerste kwartaal van 2021 een nieuwe trainingssessie in.
Meld u nu alvast aan
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Online training over kwekersrecht
Hoe dient u (online) uw aanvraag kwekersrecht of toelating in? Hoe vult u een TQ in? Wat is een goede rasnaam?
Dit en meer leert u in de training Wegwijs in kwekersrecht & toelatingsonderzoek op 25 maart 2021. De training is voor mensen in de tuinbouwsector die betrokken zijn bij procedures voor kwekersrecht en toelatingsonderzoek.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Overview English articles 
Merry Christmas and a healthy 2021!

 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram