Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
 
Fytosanitaire ontwikkelingen in de EU
Naktuinbouw ondersteunt vrij handelsverkeer en markttoegang. Het is belangrijk dat we dit zo houden. Daarvoor is het ook van belang dat u goed op de hoogte bent van nieuwe fytosanitaire risico’s en regelgeving. Hier leest u de belangrijkste ontwikkelingen en risico’s op fytosanitair gebied.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Kent u de portal mijnNaktuinbouw
al?
mijnNaktuinbouw.nl is uw klantportaal waar u alle informatie vindt die wij met u delen en die u met ons deelt. Het is een toegankelijk en gebruiksvriendelijk systeem waarin u altijd inzage heeft in uw dossier, toetsingen en aanvragen.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Vanaf 1 januari 2021 is VK een derde land
Brexit leidt tot nieuwe grenzen en dus hogere invoerkosten, complexere procedures en meer controles. Deze zijn vergelijkbaar met huidige landen buiten de EU (derde landen). U merkt ook Brexit-gevolgen als uw bedrijf indirect zakendoet met het VK. Bijvoorbeeld via uw toeleveranciers.
Wees op tijd voorbereid. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Training: hoe werkt e-CertNL?
Voor de export van plantmateriaal naar derde landen (buiten de EU) moet u een exportinspectie aanvragen en een fytosanitair certificaat opmaken. Dit doet u via e-CertNL. Hoe dit systeem werkt leert u in de online training e-CertNL. 

Er zijn twee extra trainingsdata op 25 november en 3 december. Er is veel animo, dus schrijf u snel in! 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Bijeenkomst klankbordgroep Eindproduct
Op 24 september was de eerste vergadering (op afstand) van de klankbordgroep Eindproduct. Deelnemers kwamen van bedrijven met eindproduct en organisaties als LTO glastuinbouw, KCB, Anthos, Plantum, Royal Flora Holland en Naktuinbouw. De implementatie van de nieuwe Europese wetgeving (Plant Health Regulation) was leidraad van de bijeenkomst. 
 
Lees meer >
 
 
 
Animatiefilm Naktuinbouw Next Level
Hoe levert Naktuinbouw toegevoegde waarde aan de tuinbouwsector? In een animatiefilm van ruim vijf minuten vertellen wij u er alles over.

Naktuinbouw-breed leggen wij de focus op klantgerichtheid, slimmer werken en ontwikkeling van medewerkers. Nieuwe technologieën, zoals DNA-technieken nemen een belangrijke plaats in. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram