Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
 
Fytosanitaire ontwikkelingen in de EU
Naktuinbouw ondersteunt vrij handelsverkeer en markttoegang. Het is belangrijk dat we dit zo houden. Daarvoor is het ook van belang dat u goed op de hoogte bent van nieuwe fytosanitaire risico’s en regelgeving. Hier leest u de belangrijkste ontwikkelingen en risico’s op fytosanitair gebied. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Brazilië neemt DUS-rapporten Chrysanten over
Brazilië neemt voortaan de DUS-rapporten van Naktuinbouw over. Dat gaven ze eind oktober aan tijdens de 54ste algemene UPOV-vergadering. Dit betekent dat het land op verzoek van de aanmelder het onderzoek voor Europees kwekersrecht overneemt van Naktuinbouw. Daarmee kan sneller bescherming in Brazilië worden geregeld.
 
 
 
Naktuinbouw stopt met voortoetsen van rasnamen
Naktuinbouw stopt per 1 januari 2021 met het voortoetsen van rasnamen. Iedere aanvrager heeft zelf toegang tot de toetsmodule in de CPVO Variety Finder, de centrale rasnamendatabase van CPVO. Elke aanvrager kan dus zelf nagaan of een rasnaam mogelijk bezwaarlijk is. Daarom stoppen we met deze service.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Vanaf 1 januari 2021 is de VK een derde land
Brexit leidt tot nieuwe grenzen en dus hogere invoerkosten, complexere procedures en meer controles. Deze zijn vergelijkbaar met huidige landen buiten de EU (derde landen). U merkt ook Brexit-gevolgen als uw bedrijf indirect zakendoet met het VK. Bijvoorbeeld via uw toeleveranciers. Weet dus goed wat er gebeurt in de keten waar u deel vanuit maakt. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Verbouwingen in het laboratorium
Dit najaar voerden wij een aantal aanpassingen in ons R&D-laboratorium door.
Ook ons toetslaboratorium ondergaat een aantal aanpassingen. Hiermee blijven we voldoen aan de hoogste eisen die de NVWA aan laboratoria stelt.

Op onze website houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Hoe werkt e-CertNL?
Voor de export van plantmateriaal naar derde landen (buiten de EU) moet u een exportinspectie aanvragen en een fytosanitair certificaat opmaken. Dit doet u via e-CertNL. Hoe dit systeem werkt leert u in de online training e-CertNL. Er zijn twee extra trainingsdata op 25 november en 3 december. Er is veel animo, dus schrijf u snel in! 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
mijnNaktuinbouw: kent u het al?
mijnNaktuinbouw.nl is uw klantportaal waar u alle informatie vindt die wij met u delen en die u met ons deelt. Het is een toegankelijk en gebruiksvriendelijk systeem waarin u altijd inzage heeft in uw dossier, toetsingen en aanvragen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Naktuinbouw en coronamaatregelen
Ook Naktuinbouw doet er alles aan om te helpen verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen.

Welke impact dat heeft op uw keuringen, toetsingen of opleidingen? Lees hier de maatregelen die wij nemen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram