Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Import & Export
 
 
Nieuwe steekproefgrootte bij import van plantmateriaal
De steekproefgroottes bij importinspecties veranderen. Inspecteurs van de keuringsdiensten werken met de tabel ‘Steekproeven bij import’. Deze tabel is aangepast. Vanaf 15 oktober werken de inspecteurs volgens de nieuwe tabel.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 

Originele certificaten of aanvullende documenten aanleveren?

Wilt u originele importcertificaten of aanvullende documenten aanleveren via de post? Voeg dan een begeleidende brief toe met vermelding waarbij de documenten horen. Vergeet uiteraard ook de bedrijfsnaam niet te vermelden. Dat maakt de afhandeling sneller en efficiënter.
 
 
 
Hoe werkt e-CertNL?
Voor de export van plantmateriaal naar derde landen (buiten de EU) moet u een exportinspectie aanvragen en een fytosanitair certificaat opmaken. Dit doet u via e-CertNL. Hoe dit overheidssysteem werkt leren we u in de training e-CertNL. Deze training is volledig online te volgen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Tips e-CertNL
Naktuinbouw is de helpdesk voor de applicaties ‘bomen/jonge planten’ en ‘zaaizaden’.
In deze nieuwsbrief drie tips:
  1. Er is een storing in e-CertNL. Wat nu?
  2. Hoe maak ik een certificaat voor zaaizadenmix?
  3. Werkt u vijftien minuten niet in e-CertNL?
 
Lees meer >
 
 
 
De Brexit staat voor de deur
 Het Verenigd Koninkrijk (VK) verlaat de Europese Unie (EU) op 31 december 2020. Daarna verandert het zakendoen met het Verenigd Koninkrijk ingrijpend. U heeft nog 2,5 maand om u voor te bereiden op de Brexit. Wees voorbereid!
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Komt u bij ons op bezoek?
Ook Naktuinbouw doet er alles aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en de werksituatie voor de medewerkers zo veilig mogelijk te houden. Komt u bij ons op bezoek of komen wij bij u op bezoek? Raadpleeg dan eerst onze website!
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram