Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
Newsletter Vegetables
 
 
Minderzaadbehandelingen toegestaan voor instandhoudings-controlemonsters 
Door herziende EU-uitvoeringsverordeningen zijn er zaadontsmettingsmiddelen die Naktuinbouw Rassenonderzoek niet meer kan accepteren voor monsters voor instandhoudingscontrole.  
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe noodmaatregelen ToBRFV
De Europese Commissie kondigde 15 augustus jl. aangescherpte noodmaatregelen af om nieuwe introducties en verspreiding van ToBRFV tegen te gaan. Met ingang van 1 oktober aanstaande ziet de NVWA toe op de naleving van alle eisen uit de noodmaatregelen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Bereid u voor op de Brexit
Per 1 januari 2021 vindt de Brexit plaats; met of zonder nieuwe afspraken over de toekomstige relatie. In ieder geval verandert de relatie van de VK met de EU. Er komen bijvoorbeeld controles en meer administratie aan de grens van het VK en de EU. Zo moet u aangifte doen als u goederen invoert of uitvoert. Bereid u voor vóór 31 december 2020!
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Werkzaamheden aan laboratoria
Ons laboratorium groeide de afgelopen jaren flink in aantal toetsingen en medewerkers. Het moet up-to-date zijn en voldoen aan de strengste veiligheid- en kwaliteitseisen.

Om hierin toekomstbestendig te zijn, startten we deze zomer met een aantal aanpassingen aan onze laboratoriumruimtes. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wijziging TQ Boon 
Aan de TQ Boon is het volgende kenmerk toegevoegd:
23. Pod: intensity of ground colour
De nieuwe versie van de TQ op de website van de Raad voor plantenrassen staat online.
En ook de online versie van de TQ is aangepast.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Naktuinbouw Elite softfruit
Nadat het grootste deel van de Elite Softfruit regelgeving opging in EU-regelgeving bleef de behoefte bij bedrijven om zich te onderscheiden op een hoger niveau. Met het nieuwe Elite Softfruit certificeringssysteem is dat weer mogelijk!
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Komt u bij ons op bezoek?
Ook Naktuinbouw doet er alles aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en de werksituatie voor de medewerkers zo veilig mogelijk te houden. Op locatie, maar ook tijdens keuringen in het land. Komt u bij ons op bezoek of komen wij bij u op bezoek? Raadpleeg dan eerst onze website! 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram