Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief eindproduct
 
 
Bereid u voor op de Brexit
Per 1 januari 2021 vindt de Brexit plaats; met of zonder nieuwe afspraken over de toekomstige relatie. In ieder geval verandert de relatie van de VK met de EU. Er komen bijvoorbeeld controles en meer administratie aan de grens van het VK en de EU. Zo moet u aangifte doen als u goederen invoert of uitvoert. Bereid u voor vóór 31 december 2020! 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Werkzaamheden aan laboratoria
Ons laboratorium groeide de afgelopen jaren flink in aantal toetsingen en medewerkers. Het moet up-to-date zijn en voldoen aan de strengste veiligheid- en kwaliteitseisen.

Om hierin toekomstbestendig te zijn, startten we deze zomer met een aantal aanpassingen aan onze laboratoriumruimtes. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Drie trainingen e-CertNL in najaar
De training e-CertNL is geschikt voor bedrijven die voor het eerst gaan exporteren naar landen buiten de EU en gebruik gaan maken van e-CertNL. Na afloop van de training weet u wat e-CertNL is en kunt u een digitale aanvraag plaatsen in het systeem. U kunt zich nog inschrijven voor 25 november of 3 december.  
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Zit er een training of opleiding voor u bij?
Naktuinbouw biedt in verschillende sectoren trainingen en opleidingen aan. Wij helpen u graag uw kennis en vaardigheden te vergroten.

Klik op 'Overzicht' en kijk of er een gepaste training of opleiding voor u of uw medewerkers bij zit.
 
Overzicht >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding Kwekersrecht
Deze opleiding biedt praktische inzichten in de mogelijkheden die kwekersrechtbescherming biedt (wereldwijd). U leert welke stappen u moet nemen om het te verkrijgen en te handhaven. U kunt zich nog inschrijven voor 4 en 11 november 2020.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding Bedrijfshygiëne
Wilt u praktijk- en ervaringsgericht leren? In deze vierdaagse opleiding leert u alle 'ins en outs' van een goed hygiënesysteem. En hoe u die kunt toepassen bij uw eigen bedrijf. We organiseren de opleiding op 5, 11, 18 en 26 januari 2021. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Wat vindt u van ons?
U bent waarschijnlijk nog niet zo lang bij Naktuinbouw geregistreerd. We zijn benieuwd wat u van onze dienstverlening en de registratie vindt. Binnenkort ontvangt u een enquête. We stellen het erg op prijs als u een paar minuten de tijd wil nemen om deze in te vullen. Wij gaan dan graag met uw feedback aan de slag. Wilt u ons nu iets melden en niet wachten op de enquête? Stuur ons dan een e-mail.
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram