Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
 
Geef wijzigingen bedrijfsvorm ook aan ons door
Uw bedrijf is ingeschreven bij de KvK. Bij de registratie bij de KvK is een combinatie van KvK-nummer en vestigingsnummer uitgegeven. De combinatie van deze twee nummers is gekoppeld aan uw fytosanitaire registratienummer. Overweegt u een wijzing van bedrijfsvorm, dan kan dat grote consequenties hebben. Geef dit daarom altijd door aan onze administratie.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Plantarium Digital Expo: wij zijn er bij!
Plantarium Digital Expo start bijna. Een tweedaags live programma met inspirerende onderwerpen, trends en nieuws. En wij zijn er bij! Marco van Dalen beantwoordt op 2 september vragen over het plantenpaspoort. Op 3 september geeft Marco Hoffman een praktische toelichting op kwekersrecht en vertelt Hedwich Teunissen over de business case 'project Iepen & Essen'.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Drie trainingen e-CertNL in najaar
De training e-CertNl is geschikt voor bedrijven die voor het eerst gaan exporteren naar landen buiten de EU en gebruik gaan maken van e-CertNL. Na afloop van de training weet u wat e-CertNL is en kunt u een digitale aanvraag plaatsen in het systeem.
U kunt zich nog inschrijven voor 25 november of 3 december 2020. De training op 30 oktober is vol. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding over kwekersrecht
Het kwekersrecht kent vele aspecten: nationaal en internationaal, juridisch en organisatorisch, landbouwkundig en administratief. Inzicht in de achtergronden, mogelijkheden, keuzes en procedures van het kwekersrecht: u krijgt het allemaal tijdens deze tweedaagse opleiding op woensdag 4 en 11 november 2020. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Geef indringers geen kans
Hoe voorkomt u dat de voor het blote oog onzichtbare ziekten en plagen bij uw bedrijf binnenkomen? In de vierdaagse opleiding Bedrijfshygiëne in groente- en siergewassen leert u alle 'ins en outs' van een goed hygiënesysteem.

Lees ook het artikel 'Geef indringers geen kans' in de online editie van Hortipoint over bedrijfshygiëne.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Animatiefilm Next Level
Hoe levert Naktuinbouw toegevoegde waarde aan de tuinbouwsector? In een animatiefilm van ruim vijf minuten vertellen wij u er alles over.

Naktuinbouw-breed leggen wij de focus op klantgerichtheid, slimmer werken en ontwikkeling van medewerkers. Nieuwe technologieën, zoals DNA-technieken nemen een belangrijke plaats in.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram