Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
Newsletter Floriculture
 
 
Let op bij wijzigingen bedrijfsvorm bij Kamer van Koophandel
Uw bedrijf is ingeschreven bij de KvK. Bij de registratie bij de KvK  is een combinatie van KvK-nummer en vestigingsnummer uitgegeven. De combinatie van deze twee nummers is gekoppeld aan uw fytosanitaire registratienummer. Overweegt u een wijzing van bedrijfsvorm, dan kan dat grote consequenties hebben. Geef dit daarom altijd door aan onze administratie. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Register export waardplanten Phytophthora ramorum naar China
Wilt u bepaalde waardplanten van Phytophthora ramorum naar China exporteren? Zorg dan dat u in het 'Register Inspectieplichtige waardplanten Phytophthora ramorum' staat. De NVWA verstuurt in week 36 éénmalig een extra update van het register naar China. Wilt u gebruikmaken van deze mogelijkheid? Geef dit dan uiterlijk 31 augustus aan ons door. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
'The certainty of a good start' in FloraCulture International
It has been 25 years since the first batch of Petunia was declared free of virus and shipped to customers with a Naktuinbouw Elite certificate. Naktuinbouw Elite Ornamental Crops is a quality standard and authorisation system, especially created for vegetative propagated ornamental crops. Based it on the principle of ‘start clean and stay clean’ which is secured in several ways throughout the production process.
 
Read more >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Revisie Technische Vragenlijsten (TQ's) 
Bij een aanvraag voor toelating en/of kwekersrecht is het invullen van een Technische Vragenlijst (Technical Questionnaire, TQ) verplicht. Deze TQ’s geven belangrijke informatie voor de inrichting van de DUS-proeven en voor een efficiënte uitvoering van het DUS-onderzoek. De TQ's van de Raad voor Plantenrassen en het CPVO zijn niet hetzelfde. Daarom besloot de Raad om hun TQ's zoveel mogelijk in lijn te brengen met die van het CPVO. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleidingen in september
Deze opleidingen staan gepland voor september:
Er zijn nog enkele plaatsen vrij.  
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding over kwekersrecht
Het kwekersrecht kent vele aspecten: nationaal en internationaal, juridisch en organisatorisch, landbouwkundig en administratief. Inzicht in de achtergronden, mogelijkheden, keuzes en procedures van het kwekersrecht: u krijgt het allemaal tijdens deze tweedaagse opleiding op woensdag 4 en 11 november 2020.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram