Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
 
 
Wijzigingen TQ spinazie
Het CPVO-protocol is aangepast. Er zijn daarom een aantal wijzigingen in de Technische Vragenlijst (TQ) voor spinazie. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Overview English articles
 
 
 
Registreer of controleer uw gewassen in mijnNaktuinbouw
Ieder jaar krijgen we te maken met nieuwe fytosanitaire risico’s. Samen met de andere keuringsdiensten en de NVWA reageren we hier snel op om de oorzaak van een uitbraak te ontdekken. Ook bepalen we hoe we een uitbraak kunnen voorkomen of controleren.

Om een gevaar in kaart te brengen is het belangrijk te weten waar de gewassen staan die het meest gevaar lopen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Revisie Technische Vragenlijsten (TQ's)
Bij een aanvraag voor toelating en/of kwekersrecht is het invullen van een Technische Vragenlijst (Technical Questionnaire, TQ) verplicht. Deze TQ’s geven belangrijke informatie voor de inrichting van de DUS-proeven en voor een efficiënte uitvoering van het DUS-onderzoek. De TQ's van de Raad voor Plantenrassen en het CPVO zijn niet hetzelfde. Daarom besloot de Raad om hun TQ's zoveel mogelijk in lijn te brengen met die van het CPVO.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Strengere eisen aardappelopslag percelen plantui
Vanaf heden gelden strengere eisen bij aardappelopslag op percelen met plantuien. De reden is de bestrijding van Phytophthora infestens. Deze schimmel veroorzaakt aardappelziekte bij aardappels en tomaat. 

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Verscherpte hygiëne in en om het Variety Center
Na een uitgebreide risicoanalyse maakte Naktuinbouw een plan om ziekten en plagen buiten de deur te houden. Vele honderden onderzoeken voor toelating en kwekersrecht voeren we uit in de kassen van het Variety Center en in de volle grond.  
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleidingen in september
Deze opleidingen gaan definitief van start in september:
Er zijn nog enkele plaatsen vrij.  
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding over kwekersrecht
Het kwekersrecht kent vele aspecten: nationaal en internationaal, juridisch en organisatorisch, landbouwkundig en administratief. De opleiding geeft u inzicht in de achtergronden, mogelijkheden, keuzes en procedures van het kwekersrecht. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram