Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
 
Xylella fastidiosa eisen VK ingetrokken
De Europese Commissie besloot dat de aanvullende Xylella-eisen van het Verenigd Koninkrijk (VK) in strijd zijn met de interne markt, en dat het VK ze moet intrekken per 20 juni 2020. Er zijn geen handelsbeperkingen meer. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Uitvoering EU-Plantgezondheids-verordening
De EU-Plantgezondheids-verordening reguleert diverse schadelijke organismen als EU quarantaine-organisme. De EU wil introductie, vestiging of verdere verspreiding van deze organismen voorkomen, 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Bacterievuurcontroles starten weer
Vanaf begin juli zijn de weersomstandigheden ideaal voor het uitbreken van bacterievuur (Erwinia amylovora). Deze bacterie kan grote schade aanrichten aan zowel meidoornhagen als aan fruit- en laanbomen.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Rasbeschrijvingen verhuisd
Vanaf 15 juni zijn de rasbeschrijvingen gekoppeld aan de rassen die in het Nederlands Rassenregister (NRR) staan. U kunt nu vanuit het NRR naar de rasbeschrijving en/of de bijbehorende foto.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe gezichten bij Keuringen
Bij de afdeling Keuringen werken twee nieuwe collega’s die we graag aan u voorstellen: Dirk-Jan Beerepoot en Marjan Folkers.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuw gezicht bij Laboratoria
Bij de afdeling Laboratoria werkt een nieuwe collega die we graag aan u voorstellen: Edwin Hooijschuur. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
SMS-service bij storing e-CertNL
Het komt helaas weleens voor dat het programma e-CertNL een storing heeft. Dan is het opmaken van een fytosanitair certificaat of het aanvragen van een exportinspectie niet mogelijk. De NVWA meldt de storing op www.e-cert.nl. Dit is vaak wat later in de tijd en niet iedereen kijkt direct op deze site. Als u dat wenst, sturen wij u een SMS als e-CertNL storing heeft en ook als de storing is opgeheven. Om u aan te melden voor de SMS-service klikt u onderaan deze nieuwsbrief op Profiel Wijzigen en vult u het formulier bij import/export aan met uw mobiele nummer. 

 
 
 
 
Klassikale trainingen starten weer vanaf 1 september
Vanzelfsprekend staat uw veiligheid en gezondheid en die van onze trainers en medewerkers voorop. De richtlijnen van het RIVM zijn hierbij leidend. Wij verwelkomen u graag op onze locatie met inachtneming van ons coronaprotocol. 

Klik op 'Lees meer' om meer te lezen over:
  • Er is nog plek in de training Bacterievuur in juli/augustus
  • Opleidingen in september
  • Colland subsidie
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram