Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Import & Export
 
 
Vervangend certificaat (replacement)
Met ingang van 15 juni 2020 geldt een nieuwe werkwijze van aanvragen van replacements. Hiermee verbeteren en digitaliseren wij het hele aanvraagproces. Een voordeel hiervan is dat de aanvraag de gehele dag beoordeeld kan worden en niet meer alleen na 13.00 uur.

Laat het ons weten als u verbeteringen heeft over deze werkwijze. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Gebruik toetsuitslagen erkende buitenlandse laboratoria bij export zaden

Met de invoering van de nieuwe regelgeving (14 december 2019) werd duidelijk dat uitslagen van buitenlandse laboratoria niet zomaar gebruikt kunnen worden. De NVWA heeft een werkwijze beschreven zodat exporteurs toestemming kunnen vragen voor het gebruik van buitenlandse laboratoria.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Tips e-CertNL
Naktuinbouw is de helpdesk voor de applicaties ‘bomen/jonge planten’ en ‘zaaizaden’. Op onze website vindt u onder andere handleidingen en een Vraag & Antwoord’ over e-CertNL. In de nieuwsbrieven vermelden we actualiteiten en tips.

Lees meer over:
  • Stel wachtwoord in voor alternatieve login
  • Ververs aanvragen aangemaakt in de toekomst op dag van inspectie
  • Welke browser kan ik het beste gebruiken?
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
SMS-service bij storing e-CertNL
Het komt helaas weleens voor dat het programma e-CertNL een storing heeft. Dan is het opmaken van een fytosanitair certificaat of het aanvragen van een exportinspectie niet mogelijk. De NVWA meldt de storing op www.e-cert.nl. Dit is vaak wat later in de tijd en niet iedereen kijkt direct op deze website. Als u dat wenst, sturen wij u een SMS als e-CertNL storing heeft en ook als de storing weer is opgeheven. Om u aan te melden voor de SMS-service klikt u onderaan deze nieuwsbrief op Profiel Wijzigen en vult u het formulier bij import/export aan met uw mobiele nummer.

 
 
 
Nieuw: Import op website
Er zijn nieuwe pagina's en linken naar de informatie over bijvoorbeeld import, regelgeving, het aanvragen van inspecties en E-CertNL. Hiermee willen we het proces van aanvragen van een importinspectie duidelijker voor u maken.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Corona &
import- en exportinspecties
Tijdens de uitvoering van de import- en exportinspecties blijven we ook de komende periode voorzorgsmaatregelen nemen. We verwachten ook van bedrijven dat zij voorzorgsmaatregelen nemen, uitvoeren en handhaven.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram