Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
Plantenpaspoort in de praktijk
Vijf maanden geleden werd de plantenpaspoortplicht uitgebreid met de ingang van de EU-Plantgezondheidsverordening. Meer bedrijven moeten nu een plantenpaspoort gebruiken bij hun teeltmateriaal. Ook bij alle ‘consumptieve’ pot-, perk- en kuipplanten is een plantenpaspoort vereist. Wat zien we tijdens de keuringen? 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Twee nieuwe gezichten bij Keuringen
Bij de afdeling Keuringen werken twee nieuwe collega’s die we graag aan u voorstellen: Dirk-Jan Beerepoot en Marjan Folkers. 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Plantenpaspoort bij kwekersrecht-aanvragen
Wilt u plantmateriaal opsturen voor kwekersrechtonderzoek? Zorg dat er een correct planten-paspoort bij het materiaal zit.  
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuw: Import op website
Zoekt u informatie over import? 
Op onze website vindt u nu meer informatie over import. Hiermee willen we het proces van aanvragen van een importinspectie duidelijker voor u maken.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwsbrief Import & Export
Importeert en/of exporteert u plantmateriaal? Wij houden u graag op de hoogte van bijvoorbeeld wijzigingen in e-CertNL en waar u op moet letten bij het aanvragen van fytosanitaire certificaten. 
 
Inschrijven >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram