Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
Newsletter Vegetables
 
Plantenpaspoort in de praktijk
Het is nu vijf maanden geleden dat de plantenpaspoortplicht werd uitgebreid vanwege de ingang van de EU-Plantgezondheidsverordening. Meer bedrijven moeten nu een plantenpaspoort gebruiken bij hun teeltmateriaal, maar ook bij alle ‘consumptieve’ pot-, perk- en kuipplanten moeten onze keurmeesters een plantenpaspoort terugvinden. 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Bacterietoets op koolzaad geoptimaliseerd

De toets voor het opsporen van Xanthomonas campestris pv. campestris (Xcc) en Xanthomonas campestris pv. raphani (Xcr) op koolzaad (Brassica oleracea L.) is verder geoptimaliseerd.

Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
English articles
Bacterial test on cabbage seed (Brassica oleracea L.) has been optimized

Modification of submission requirements fennel

Harmorescoll: a European collection of reference materials for resistance tests

 
 
 
Wijziging inlevereisen venkel
De inlevereisen voor het DUS-onderzoek voor het gewas venkel zijn aangepast. Houd u hier rekening mee als u uw aanvragen indient. De uiterste aanvraagdatum is gewijzigd naar 1 maart en de inzendtermijn voor het identiteitsmateriaal is aangepast naar 15 maart. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Europese collectie referentiemateriaal resistentieonderzoek
Harmorescoll is een Europees project gericht op het opzetten van een systeem voor geharmoniseerde referentiecollecties van isolaten, standaardrassen en differentiële sets. Het doel is om bepaalde toetsingen op ziekteresistenties die worden gebruikt voor het rassenonderzoek nog verder te harmoniseren.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Trainingen in september
 
 
 
Nieuwsbrief Import & Export
Importeert en/of exporteert u plantmateriaal?

Wij houden u graag op de hoogte van bijvoorbeeld wijzigingen in e-CertNL en waar u op moet letten bij het aanvragen van fytosanitaire certificaten en pre-exportcertificaten. 
 
Inschrijven >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram