Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
Plantenpaspoort in de praktijk
Het is nu vijf maanden geleden dat de plantenpaspoortplicht werd uitgebreid vanwege de ingang van de EU-Plantgezondheidsverordening. Meer bedrijven moeten nu een plantenpaspoort gebruiken bij hun teeltmateriaal, maar ook bij alle ‘consumptieve’ pot-, perk- en kuipplanten moeten onze keurmeesters een plantenpaspoort terugvinden. 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe eisen handel VK
Lavandula sp., Nerium oleander en Rosmarinus officinalis planten die bestemd zijn voor Verenigd Koninkrijk (VK) moeten per 21 april voldoen aan extra eisen. Met deze eisen wil het VK voorkomen dat de zeer schadelijke bacterie Xylella fastidiosa het land binnenkomt. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Autorisatie plantenpaspoort
Al bijna 1.000 telers van eindproducten hebben zich bij ons geregistreerd. Om plantenpaspoorten te mogen aanbrengen moet u niet alleen geregistreerd zijn, maar daar ook officieel voor worden geautoriseerd. U vraagt deze autorisatie aan bij Naktuinbouw. 
Lees meer >
 
 
 
Aanmelden nieuwsbrief Import & Export
Importeert en/of exporteert u plantmateriaal?

Wij houden u graag op de hoogte van bijvoorbeeld wijzigingen in e-CertNL en waar u op moet letten bij het aanvragen van fytosanitaire certificaten en pre-exportcertificaten. 
 
Inschrijven >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Trainingen in september
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin